Nové fotky z Epsteinova archivu: Český pas, Bill Gates a Lolita! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. prosince 2025

Dnes je 1. svátek vánoční, zítra je 2. svátek vánoční / Štěpán

Nové fotky z Epsteinova archivu: Český pas, Bill Gates a Lolita!

Demokraté z hlavního vyšetřovacího výboru Sněmovny reprezentantů zveřejnili další skandální snímky perverzního amerického finančníka Jeffreyho Epsteina (†66).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
20. 12. 2025 19:12

Ty peníze jim nevadily, nevadilo jim že si mohly koupit byt, dům auto.
Vznikla doba kdy se najednou někdo začal zabývat me too a tak se rozhodli vystoupit. Možná některým došly ty peníze.

BarSmith
20. 12. 2025 16:32

Myslela jsem ze pedofil je označení pro člověka který zneužívá malé děti. V Americe holky od 15 let běžně žiji sexuální život a některé mají i děti.

BarSmith
20. 12. 2025 16:27

Když se pohyboval mezi vlivnými lidmi nikomu to nevadilo, najednou z toho pár holek udělalo zneužití a už byl špatný. Ale věřte že po jeho vzoru funguje x dalších, jako byl Epstein . Nebo si myslíte že práce pro jakoukoliv agenturu bude jen za to že někde předvede oblečení a nechá se nafotit??? Ne všichni vědí jak to funguje.

BarSmith
20. 12. 2025 16:23

Ale kámoška byla promiskuitní a ji to vyhovovalo a pochvalovala si lákala mě také ale nějak jsem nebyla ochotna někde někomu dělat onuci na večírcích a prostě mě to nebavilo. Že šlo o kuplířství jsem tehdy netušila. Ty co dnes žalovaly za mě pokrytecké šlapky které prostě nedostaly co chtěly. Protože peněz měly dostatek. Ze se po letech cítily zneužité je asi věc druhá. Ale at každá přizná pravdu že si mohly žít bezstarostně , byty jim platili, cesty oblečení proste vše. Možná ze jim na jednu stranu nic jiného nezbývalo pokud byly z chudých poměrů ale pokud ne byla to jejich volba a měly se kdykoliv kam vrátit.

BarSmith
20. 12. 2025 16:18

No některé holky ho žalovaly, ale plno z nich se seznámilo s bohatými muži a byly díky němu zajištěné. Ale i se mohli dostat do rukou někoho kdo s nimi mohl zacházet jinak.
No a s tou jeho dohazovačkou jsem se setkala já a moje kamarádka v Praze před 20lety. A není pravda že by jste nevěděli do čeho jdete. Na rovinu se ptala zda jsme ochotné mít sex s ni a s jejím přítelem.
Mluvila o všem otevřeně a do ničeho nás nenutila. A řekla že nám najde partnery kteří se o nás postarají. Ja jsem tehdy ze schůzky odešla a odmítla jsem. Ale Měli tady i seznamovací agenturu které přes kterou seznamovali dívky s bohatými muži a celého světa. A Epstein dohazoval i holky modelingový agenturám , jako například tomu co založil Victorie Secret a podobně.
Kamarádka se tenkrát skutečně vdala do Ameriky a žila tam s manželem x let.

Hugo Falfar
20. 12. 2025 10:34

Viděl Epsteina v televizi. To je ale hajzl. Zabít je málo ....

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.