Strach o Neckáře narůstá! Bratr Vaška pravidelně navštěvuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. prosince 2025

Dnes je 1. svátek vánoční, zítra je 2. svátek vánoční / Štěpán

Strach o Neckáře narůstá! Bratr Vaška pravidelně navštěvuje

„Já už vystupovat nechci. Můj bratr chce, tak ať si dělá, co uzná za vhodné. Bude to už ale beze mě," rezolutně prohlašuje Jan Neckář. S Václavem (82) ovšem styky nepřerušil, naopak!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hejhej
16. 12. 2025 11:05

Je to smutné. V. Neckář už je ve stavu, kdy si neuvědomuje, že místo kdysi výborného zpívání se nyní jenom ztrapňuje. Když mu nepomáhá ani rada bratra, možná by mu pomohl prázdný sál a podium bez hudebníků.

safinka59
16. 12. 2025 10:05

Ve vší úctě, ty koncerty jsou úplná katastrofa. Neckář zmatený jak lesní včela, posledně se ohlížel na kapelu, kdy začít spívat... když chytnul notu jak jenom díky publiku, které spívalo...a tenhle sitcom lidé platí a on vybírá vstupné...🤣
Ne,, určitě bych nikdy nešla, jelikož já mám mnohem vyšší nároky na kvalitu a projev, ale ze zvědavosti jsem shlédla videá...

Konvalina Jaroslav
16. 12. 2025 08:50

Nevím, jak může zpívat, když neřekne souvisle dvě věty. Mladí byl mým nejoblíbenějším zpěvákem, ale nyní bych na jeho koncert nešel

Kesitnarf Satim
16. 12. 2025 08:27

Opravdu by někdo na jejich koncert šel???

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.