Soud mezi bývalými manželi Ondřejem Brzobohatým (42) a Taťánou Kuchařovou (37) se táhne už pár let. 10. prosince měl však padnout finální verdikt. Jak to dopadlo?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Zvláštní praktiky, že soudce naznačuje, jak uzavře případ. A v tom případě, pokud ví, jak dopadne případ, tak proč to prodlužuje?? Vždyť ten soud se už vleče roky!
Jak nebo jestli vůbec to soudce naznačoval, to nevím, ale pravda je, že naposledy se soudní přelíčení odročovalo na žádost Kuchařové.
Což je přinejmenším směšné, když se za tu dobu ani jednou neuráčila přijít. A co prováděla, je nejen potvrzeno svědky, ale i písemnými záznamy. Na tom nic změnit nemůže.
No jo ale když u nás mají lidé překroucené myšlení.
Všechno je to jak v kocourkově a náprava trvá vždy až když na ty chyby někdo doplatí dlouhodobě. Kocourkov!!!
Na jejím místě bych chtěla po Ondřejovi důkazy a podklady o tom, čím konkrétně ho poškodila . Jak ho poškodila v profesně i na veřejnosti.
Kamarádi ho přece naopak podporovali. Možná ho poškodila u veřejnosti ale práci mu to určitě nevzalo a naopak bych ještě doložila jakou návštěvnost měla ta jeho trans show. Spíš mu udělala reklamu.
Měla by se bránit a říct soudci na rovinu, milovala jsem ho, chtěla jsem s nim rodinu a místo toho na mě vyrukoval jako buzik v paruce . To on ji poškodil a ponížil. Jak veřejně tak i emocionálně a ponížil ji jako ženu .
Je to rozmazlený maminek od pohledu. Je vychovaný v duchu že on je něco lepšího než ostatní i když se snaží na veřejnosti chovat slušně a uctivě.
Chudáček
Nechápu proč by mu mela platit za to ze ze sebe dělá Transvestitu. To by mel platit on ji za to ze ji obalamutil a místo založení rodiny ji doma předváděl nějaký trans divadlo. Ten soudce bude taky asi nějaký. To není dobrý příklad člověka a jeho morální hodnoty.