Potupa Krause v přímém přenosu! Host si ho namazal na chleba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 3. března 2026

Svátek slaví Kamil, zítra Stela

Potupa Krause v přímém přenosu! Host si ho namazal na chleba

Ačkoli si Jan Kraus (72) roky udržuje image nevykolejitelného glosátora, tentokrát se ocitl v problémech. Na červené sofa proti němu totiž usedl neohrožený spolumajitel Oktagonu a moderátor show Survivor a během pár minut proměnil Krausovo hřiště ve své vlastní arénu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
23. 12. 2025 01:48

Ja bych se opřela o ten jeho gauč upřeně bych se na něj vážně dívala a byl by z něj Mr Been

BarSmith
23. 12. 2025 01:47

Ale stejně je nervózní v každém svém projevu. Kdyby cítil klid a nadhled z hosta, tak ztratí sám sebe.
Podle mě stačí zůstat vážný a v klidu bez úsměvu a on ztratí jistotu.

Miluška Anýžová
10. 12. 2025 13:27

Kraus je trapný a nevychovaný. Hostům dá otázku a sám si na ni odpoví a přitom se ještě hloupě směje. Divím se, že mu ještě do studia někdo chodí a vůbec , že tento trapný pořad ještě existuje.

j.p.toman
10. 12. 2025 08:43

Tohle je o Krausovi známo už léta, že pozvané lidi ponižuje a skáče jim neomaleně do řeči. Já se jen divím, že mu tam tedy ti hosté chodí , když vědí dopředu, co bude. Že by v tom byly peníze ?

Josef Gregor
04. 12. 2025 14:40

To je důvod, proč jsem před léty jeho pořad přestal sledovat. Navíc není Kraus žádný hrdina. Když má z někoho respekt, tak mu pochlebuje, ale jak má jako diskusního partnera snadnou kořist, tak začene machrovat.

Marta Kubíková
04. 12. 2025 14:00

Je fajn, že Krause někdo trochu usadil. On se totiž ke svým hostům chová mnohdy nadřazeně, s jistým nádechem ponížení. Také jim skáče do řeči a někdy je nenechá ani domluvit načatou řeč a s tím je opravdu trapný a nevychovaný.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.