„Svítila mi kontrolka, že mám podhuštěné gumy. Zajel jsem do pneuservisu. „Co jsem dlužnej?" ptá se Karel Šíp, pro kterého tím okamžikem začalo hotové martýrium!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Už se mi stalo, že v hyperqelbu terminál nevzal mou kartu, ani nevím proč, bankomat v tom hyperqelbu s ní neměl problém. Tak jsem zaplatil hotově. Taky se mi stalo, že v cukrárně jsem chtěl zaplatit kartou, ale měl jsem ji v druhé šrajtofli co jsem ji neměl u sebe, chtěl jsem zaplatit hotově, ale prý to už nešlo. Tak jsem si pro tu kartu skočil, měl jsem ji nedaleko. Byl jsem svědkem, že týpek si natankoval benzín, chtěl platit kartou, ale terminál mu ji nevzal. Jak to dopadlo nevím, raději jsem odešel (chtěl jsem si jen něco koupit, tak to šlo), tušil jsem že týpek možná bude žebrat aby mu někdo půjčil. Pro jistotu když něco platím kartou, mám u sebe i hotovost, co kdyby náhodou. Když jedu jako samoplátce do lázní, mám s sebou hotovost, co kdyby byly ucpané dráty a musel bych u recepce čekat až to někdo opraví. Digitalizace je dobrý sluha ale zlý pán.