Ostře sledované setkání! Dominika a Jágrova velká láska tváří v tvář | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Ostře sledované setkání! Dominika a Jágrova velká láska tváří v tvář

Rozumí si spolu i řadu let po rozchodu. Na křtu knihy Jaromíra Jágra (53) proto jeho expřítelkyně Inna Puhajková (39) nesměla chybět. Padla si však do noty s Jágrovou stávající láskou Dominikou (31)?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
27. 10. 2025 12:23

Když nějaký sportovec rád nosí křížek na krku a říká, jaký má blízký vztah k Bibli, k Pravoslavné víře - to ještě neznamená, že podle té víry opravdu žije.. Pokud vím, Pravoslavná církev uznává Desatero podobně, jako Katolická. No tento chlap s Biblí pod polštářem, případně s Biblí na srdci – jaksi zapomíná na 6. Boží přikázání z toho Desatero, zdá se mi. Asi by 68-ku v životě těžko obtěžovala upřímná snaha respektovat tu 6-ku – Nezesmilníš.. Když ale čtenář bulváru vidí a třeba se dozví, jakou hromadu dívek JJ v reálu v životě měl – nejen ty známé, veřejně prezentované, tak si může myslet své o jeho snaze ohledně postoje k víře, kterou on vzpomíná. Mám dojem, že by se všechny„jeho“ ženy v klidu nevešly do jednoho obrovského autobusu. Byly by tam naskládané natěsno jako sardinky v konzervě, až by vypadávaly z oken. No, jeho věc.. Proto ale, jak ten hokejista žil a žije – já nejsem schopna brát vážně jeho řeči o víře. Přijdou mi pak trošku tragikomické. Jinak ale přeju vše dobré, neboť mám dojem, že v jádru on není kompletně zkažený člověk. Spíš mu jisté věci nedocházejí - možná po letech se lépe rozjasní v té hlavě..

bella.
26. 10. 2025 21:06

Podíváme se pravdě do očí.

Branišová je nikdo.
Holka co byla byla na nějaké soutěži , dostala se do světa a nic víc.Co umí?Co studovala ?

Vzdělání a podrobný životopis nejsou veřejně dostupné, ale ví se, že se od mládí věnovala sportu, začala s modelingem v 16 letech .

Takže holka má jen základku a Jágra!
A Jágr taky není nejchytřejší.
U postele mají pravoslavnou bibli a za dveřmi Jágrovu matinku.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.