Sama se už šest let potýká se zákeřnou nemocí, a tak zpěvačka Markéta Konvičková (31) vždy podporuje ty, kteří také čelí těžkým životním zkouškám.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
na každou svini se někde vaří voda. Markétko, nenechte se znejistit a rozhodit PITOMCI, kteří to mají v palici přeházené nebo vypité!!!! ONI na to dřív či později dojedou!!!!
To je těch několik procent zlých lidi ,kteři jsou v každe společnosti. Chtěji v této chvílí ublížit a daří se jim to pokud vidí že na to reagujeme.
Markétko přeji Vám ať se brzy uzdravíte.
Zcela upřímně můj názor je že Markéta se neuzdraví. Její tvář dost vypovídá o tom že je to konečná. Viděla jsem spoustu lidí s touto nemocí a jak vypadali pár měsíců před smrtí a tvář působí dost stejně. Až mě to samotnou po zhlédnutí fotek zarazilo. Každopádně přeju hodně sil, třeba se pletu.
Doufám, že si váš příspěvek Markétkq nepřečte. Ona jistě ví co ji čeká, ale proč jsou lidé tak zlí a napadjí ji. Já ji přeji klid a uzdravení, kéž byste se pletla to si jistě také přejete.
Samozřejmě že jí přeju aby se uzdravila a snad se pletu. Jen jak sem psala, zarazil mě obličej. Vždy je to vidět nejvíce v obličeji. Nejde o to zda je hubená nebo silná, tmavá.. Ale samozřejme to že je nekdo schopný nemocneho cloveka urazet, to je hnus.