Polívka má útrum! Vondráčková dává ruce pryč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Polívka má útrum! Vondráčková dává ruce pryč

Pofoukání na bolístku se Zdeněk Polívka (27) od Lucie Vondráčkové (44) jen tak nedočká. Herečka a zpěvačka totiž přiznala, že ani po operaci páteře svému partnerovi nedělá pečovatelku.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

dana lattova
14. 10. 2025 18:01

Je to styl, který většina z nás nezná.😂😂😂

Mirek Dušín
10. 09. 2025 08:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
10. 09. 2025 21:00

Proč by se tam Zdeněk potřeboval vetřít ? Vždyť on funguje ve zcela jiné oblasti, ne v showbyznysu.. Myslím, že se u nich jedná o vzájemnou dohodu. To ona ho potřebovala. Dúvody raději nevzpomenu.. Mám ale dojem, že ti dva do sebe vůbec neberou. Srandovní jsou jejich společné fotky. Vidím to spíš jako tragikomické divadlo pro bulvár..

fany22
11. 09. 2025 06:44

Však taky je. Slouží jí jako příležitostná hračka a pak taky právě jako atrapa, hra před světem, že ona přece taky partnera má. I když se o opravdové partnerství nejedná.
Vetřít se určitě nepotřeboval. Z toho bych ho nepodezírala. Jen je nekonečně naivní a důvěřivý.
A skromný.

bella.
12. 09. 2025 23:01

lekno
------
řekla bych, že pořád neskousla, že Plekanec je šťastný a že se oženil.Taky neskousla, že ji Šafářová nebere , nebaví se s ní, ani o ní , ignoruje ji a do své rodiny ji nepouští.
Lucinka je vyzenovaná, nabrala dráhu přátelskou a jistě by se ráda vetřela, jak je dnes cool
Není jí dovoleno u nich opruzovat a je jí dáváno najevo, že i když mají 2 syny doma 14 dní v měsíci, jí nikdy dveře neotevřou.
A Lucinka by byla tak ráda " friendly" a ukázala veřejnosti, že přece vše jde, jen se dohodnout.

A proto má dohodu a občas vystaví, koho má jako partnera, ale je to najust Plekancovi, jsem si jistá.Tahle mr-cha chce ukázat, jak je žádoucí, ale Plekancovi a Šafářové je to stejně jedno!

lekno
10. 09. 2025 00:32

Co to zase čtu v tom článku ! Ona někdy tahle Lucinka ve svém náročném životě, plném těžkých zkoušek a bolesti, které z ní udělali super silnou ženou - hrála role romantických princezen ?? Když ji teď těší, že se z nich konečně vymanila ? Nějak si nevzpomínám, kdy hrála princeznu.. Myslela snad svou postavu - to Trdlo, co dělala v pohádce O princezně na hrášku ? Nevím, kde hrála princeznu – v jakém filmu.. Fakt si nevzpomínám, jak ten Kája v růžovém kabátku na ulici, v jedné české komedii.. A taky nevím, co znamená - být vyzenovaná.. Jsem už asi strašně staromódní, vždy jsem byla.. Někdo by mi ale mohl vysvětlit ten divný výraz – co to je ?

Dianthos
10. 09. 2025 00:08

Pokud by byl Polívka rozumný, on by dal od Vondráčkové ruce pryč.
Je komické, když říká, že jí role Soni něco naučila. Ona tak tvrdá a egoistická už dávno byla. Nemusí nic hrát. Kdo si pamatuje její rozvod a to, jak ubližovala svým malým synům, když jimi vydírala jejich otce, aby z něho vymámila co nejvíce peněz, ví, o čem hovořím.

lekno
10. 09. 2025 21:05

Jo, ten rozvod.. Tam se předvedla, těžkotonážně movitá paní.

fany22
09. 09. 2025 20:25

Partnerkou nikdy nebyla, neumí to a ani se o to nepokoušela. Dělá výhradně to, co ji baví, a cíl je být “vyzenovaná”. Panebože. Proto taky žádný její vztah nikdy za nic nestál. A Polívka je trdlo. Je mi ho líto, ale k čemu mu tohle je? Je nemocný, ona letí na dovolenou, je po operaci, ať si poradí sám.
Nouzovka, ubohost.

bella.
09. 09. 2025 19:48

Ta je blbá ( zapopmněla, že v Kanadě si hrála na madam , která se musí opečovávat, musela mít kuchařku, pečovatelky atd. a tady v Česku se pitvořila a hrála šišlavou holčičku .
Tvrdá byla v StarDance, vydupala si změnu pravidel a s tancováním objíždí kraje, jak Muzikantská Liduška.

Jestli takhle mluví o partnerovi, /který je spíš dítě / pak je né že tvrdá,ale blbá.A navíc, jak honí slova mladých, aby byla cool, že fighter a ona je vyzenovaná je taky známka, že je madam Dr. přes pohádky Lucinka zcela vygumovaná a patrně v přechodu, neboť mrckuje co se dá

ELLA Průšová
09. 09. 2025 20:07

bella; !jJe to tak!

safinka59
09. 09. 2025 15:13

Viděla jsem dokument se Zdeňkem. Nikdy jsem ho do té doby nevnímala, ale samotný chlapec, jeho životní osud a pohled mně chytil za srdce. Je to velice vnímavý, hodný a nenápadný mladý muž. Bohužel, má ho ve spárech ostřílená a chladná žena, které podlehnul. Při samotné myšlence, že mám životního partnera po zdravotním zákroku a řídím se heslem " pomož si sám "mne děsí. Zdeňku, utíkej dokud je čas. Poblouznění pomine a najednou zjistíš, že osoba vedle tebe není životní maják, jistota a berle o kterou se dá za každých okolností opřít.
To platí pro všechny z nás...

Helena K
09. 09. 2025 11:59

Tu lžíci drží dost dobře....jako opička

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.