Agáta Hanychová (40) znovu dokázala, že provokace je její druhé jméno. Sdílela snímek jedné ze svých dcer s dočasným tetováním na zádech a přidala komentář, který jasně míří na otce obou holčiček.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Určitě to tetování neudělala dceři Soukupa, ta je ještě malá, aby z tetování měla nějaký požitek, navíc když je to na zádech, ale Agáta potřebovala být tajemná a zaútočit hlavně na Soukupa. Ale je to jen směšná chudinka, která si stále potřebuje vyplachovat hubu Soukupem a myslí si jak je zajímavá! Tetování nechala udělat dceři Prachaře, kterou vychovává poctivě k obrazu svému, ta se ve všem opičí po matince, když se fotí, tak má také jako maminka nacvičen postoj nalomené větve a jednu nohu vypítchenou na špičce. Už tu pózu od Agáty okoukala při focení i stará Žíla, asi je to rodinné postižení!
Samozřejmě, že to je Mia a ne ta malá. Je to poznat. Agáta jen nevynechá jedinou příležitost Soukupa provokovat. Jestlipak ji někdy napadne, že se bývalí partneři za ni třeba stydí? A nejen Prachař a Soukup, ale i ti další, které předváděla.
A Mia má komediantství a sklon k povrchnosti v genech. A s touhle výchovou jim všem ještě ukáže.
Každý den znovu a znovu Agáta. Hloupá a nesnesitelná. A ne, není to póza, jak říká. Ona takhle ubohá opravdu je. Pochopení jedině u podobně omezených.
A u toho závisláka a u té druhé, která je jenom vypočítavá.
Agáta není pyšná. Je zamindrákovaná. Momentálně asi šťastná, že si jí někdo vzal. Co na tom, že je to nýmand, kterého ona dotuje. Ale možná i to jí trápí. Že jí chce buď stařík nebo nýmand.
Jsem slušný člověk, ale Agáta je fakt kráv .. nebeská.
Ona nic neumí.Ona normálně neumí ani pracovat. Hned je hysterie, hned únava, hned nadávání.Vytrvalost má jen v pomlouvání. Její vzdělání je základní, ze střední , kde studovala asi 3 měsíce fotografii ji vyloučili!!! Oni ji! ( ne, že si jí matička Žilková ze školy vzala, že se tam fetuje, Agátu naopak vyrazili ze školy za fet a za nedocházení do školy ).A tahle kreatura tvrdí, že má vejšku.
Co všechno dokáže místní korupce v Česku!Ona nemá ani maturitu, ale má Bc. z " vejšky ".
-Sorry, kdyby ona aspoň odmaturovala , tak by toho byly plné noviny a stará Žíla by z toho žila léta.
Stupidita! Kdyby chtěla, aby si dcera užila svého tetování, nenechala by jí to udělat na záda.
Takže zbytečná provokace, aby se opět Agáta dostala do bulváru. Celé léto pro bulvár a lidi, byla totiž nezajímavá.
Touto trapností to ale nevylepšila.
Mia v 15 letech.. matko! Agato! Tak jsem si toho motýla nechala fakt vytetovat.. moc se mi líbil, co říkáš teď ?
Agáta: nic se neděje zlato .. je to tvoje volba ..
Mia ve 30letech.. matko!? proč jsi byla tak hloupá a nechala si mě abych se postetovala? .. to je hrozný mám pomalovaný záda a můj přítel chce abych si to nechala odstranit.
Agáta: a co ja s tím ? Jsi dospělá, dělej si tím co chceš .. proč mě to říkáš ?
Mia: wtf?