Dáda a Felix se do sebe pustili v den Aniččiných nedožitých 30. narozenin | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Dáda a Felix se do sebe pustili v den Aniččiných nedožitých 30. narozenin

Chvíli to vypadalo, že trápení ze ztráty jediné dcery rodinu spojí, opak je ale pravdou. Ani při smutném výročí, kdy by Anička (†29) oslavila 30. narozeniny, nedokázali Dáda Patrasová (69) a Felix Slováček (82) zakopat válečnou sekeru. Naopak padla další tvrdá slova.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Ludmila Kraváčková
22. 08. 2025 23:31

Dyť Felix pije třetí ligu, viděla jsem ho u nás na plese, tak co hodnotí Dádu. Ta tolik jegenmaistrů jako Felix určitě nevypije. Mám ji ráda, jako máma určitě trpí. Tak místo pomluv by měl Felix stát při ní 💜.

Jana Nováková
22. 08. 2025 13:41

Proboha,zastavte toho vykulenýho dědka,co se snaží poslední dva roky dělat hezkým,láskyplným, tatínkem a pomlou­vačným­,sobec­kým manželem.Za situaci v rodině může jenom on.Myslela jsem,že odchodem jejich dcery všechno pro veřejnost skončí,ale Tonda se snaží pořád na sebe upozorňovat.Teď zase jde o hrob v kterým nikdo nebude ležet.Proč bych měla dávat kytku a pálit svíčku na prázdným hrobě když to můžu udělat doma. Měl by se řídit sloganem:"" co se doma uvaří,to se doma sní"".

qwerta
24. 08. 2025 08:48

Uživatel_5584341
22. 08. 2025 10:39

Slováček je vážně to úplné dno.On si neuvědomuje,že za všechno,včetně smrti Aničky může on sám.Co všechno způsobil své rodině.Věčně se tahat se ženskýma a na Dádu kydat jen špínu.Jak by se ten ubožák choval,kdyby mu tohle všechno dělala Dána.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.