Jaroslava Obermaierová jako Vilma Nyklová baví fanoušky Ulice už řadu let. Její seriálový syn Václav Svoboda na starší kolegyni prozradil její největší slabinu!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Paní Jaroslava O. je jedna z toho mála slušných a poctivých lidí, kteří tam u vás žijí.. Že se odváží mít nějaké své kritické názory na dění kolem ní, to se nedivím, že pisálek článku považuje za její největší slabinu. On by takovou chybu nikdy neudělal, že.. Nevyžádaná rada ode mě pro paní - na veřejnosti si zalepit ústa lepicí páskou. Je to jednoduché a účinné. Taká silná široká páska zabrání rozhořčené, nebo smutné osobě vybuchnout a říct nahlas, co si myslí!
No a já odcházím. Nová doba !!
Obrmaierová říká pravdu .Děsně mě štve, jak současná vláda neustále uráží naše penzisty.Tak např. , že oni volí Babiše, protože jim slíbil důchody?
Podívekjte se! Ti naši si na ně vydělali a to dost tvrdě.Za komunistů nebylo tolik dávek a ani mateřská, platy byly malé, protože i náklady byly malé, byty nájemní byly za skoro nájem 100,-, boty taky, elektřina za pakatel , jídlo taky. A dle toho se těm důchodcům pak počítal důchod.Jenže ceny na život jsou dnes tisícinásobné a důchody dál malé.
Neomluvitelné je, že Fiala slíbil pokračovat ve valorizaci 1000,- důchodcům a jen se sem přivalily ty hordy ukrajinských ekonomických běženců, tak aby bylo na ně, našim se to sebralo.Atd. atd.Ostida to je! A Pavel na Hradě?Ten dojí republiku s tou svou a i s tchýní na Hradě o sto šest!
Obrmaierová nestojí u pracáku s nataženou rukou a nemá nic!!! zadarmo !!!
Slibovali, že uz skončí, ale oxidace tam pořád. Už má vydělano, chalupu opravenou, garsonku zakoupenou, Už by konečně mohla zmizet....... i s tou svou inkontinenci. 🤣😂🤣
Ulici jsem nikdy nesledovala, ani seriály neznám.
Ale vší silou stojím o herce , jako je ona, protože to jsou herci co ještě hrají a neodbejvají to odřikáváním rolí, anebo nenahrazují si to standapy , kde vulgarita a oplzlost nahrazuje chybějící talent.
Kdo tady za chvíli vůbec bude hrát?Nevíte ?
A proč by seděla doma, když je čilá a myslí jí to ?!