Ornello, pozor! Agáta tě zničí, vzkazují Koktové fanoušci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 25. května 2025

Svátek slaví Viola, zítra Filip

Ornello, pozor! Agáta tě zničí, vzkazují Koktové fanoušci

Influencerka Ornella Koktová (32) zveřejnila snímky z dovolené a se zlou se potázala. Místo komplimentů se dočkala velmi nevybíravých komentářů.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

marsa
11. 05. 2025 07:20

Škoda Ornelly,zdálo se,že má dobře našlápnuto..no a pak spojení s hnojem,dnem a hnusotou,která jí táhne ke dnu a až se na ní vyflákne,jak na každýho kolem sebe,tak Ornella zůstane tou"co dělala prasárny s Hanyc­hovou­"..no­,když jí ty peníze stály za to...škoda,mohla to být spokojená rodina mimo bulvár...

Marta Kubíková
11. 05. 2025 13:37

Jaká škoda...asi jí sledujete krátký čas.
Najděte si starší články, jakým způsobem lovila Koktu, který se s ní jednou vyspal a tím si zpečetil svůj osud. Ornella i její máma Monika / tehdy spolu ještě pekly/ ho pronásledovaly a udělaly takový skandál, že mu nezbylo, než se s Partyšovou rozvést a vzít si Ornellu. A věřte, že z jejich strany šla veškerá slušnost a soudnost stranou.

marsa
11. 05. 2025 13:50

Aha...děkuji,to jsem nevěděla,myslela jsem,že to byla láska jako trám­...no­,nic­méně,­Agáta je pro mě odpad...

hejhej
10. 05. 2025 18:53

Dvě Nány se neustále trapně zviditelňují svoji hlouposti.

Dáša Neštická
10. 05. 2025 17:16

Dve staré preflaknute ku... Ani spolu nemajú IQ 50. Škoda im venovať pozornosť.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.