Saudková by do vztahu s Janem už nešla a bere lék, co zabil Perryho z Přátel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 22. května 2025

Svátek slaví Emil, zítra Vladimír

Saudková by do vztahu s Janem už nešla a bere lék, co zabil Perryho z Přátel

Pavlína Saudková (44) po boku fotografa Jana Saudka (89) nežije zrovna typický život. Není tajemstvím, že Saudek během jejich manželství vyhledával společnost jiných žen a jeho manželka o tom věděla. Začala docházet na terapie a brát léky.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Bl Zz
27. 02. 2025 10:32

To jo radši měla být ticho ...miluju takoví chudinky.. vědí co dělají,do čeho jdou ...jako Johny Depp a vyhrál...za mě ubohé

Marta Kubíková
27. 02. 2025 09:30

Chápu paní, že to s ním nemá snadné.
Ale ruku na srdce, s tím musela počítat, on takový život vedl a nikdy se s ničím, co se sexu týká netajil.
Vždy jsem si říkala, když s ní byl rozhovor, jak mu vše tolerovala, že je divná a tolerantní. A vida...míra trpělivosti přetekla a psychické potíže se dostavily. Aby ne, s ním by nevydržel ani čert v pekle.

caribika
27. 02. 2025 08:30

Musela byť veľmi skomplexovaná a naivná keď ju očaril listami a slovami.Asi nemala dovtedy žiadny primeraný vzťah. Každý by z takého vzťahu ochorel. Je to ponižujúce.

bella.
26. 02. 2025 23:06

Proč si berou staré dědky je mi záhadou.
Nemají parťáky, mají jen jejich slávu,to by mi k životu fakt nestačilo.
To je stejný, jako s Gottovou.Jenža tahle, tahle Pavlína mě překvapila v jednom rozhovoru.Zvláštní ženská, žádná saň jako Gottová.
Když má až takové deprese , ať se odstěhuje a začne s mladým . sobě rovným přítelem dokud je ještě mladá.Tohle je hrozný!!!

Slovenka Boženka
22. 05. 2025 11:39

Bella,ako inak. Stalking na Ivanu Gottovú! Ty ju len musíš nenávidieť! Raz ťa tá nenávisť zadusí. Už by si ťa mala Ivana všimnúť a robiť s tým niečo právnou cestou!!!

Adam_Koziel
26. 02. 2025 18:00

Ten tu bude 100 let asi .
To v květnu již bude mít 90let

Love Capri
26. 02. 2025 11:11

Musí být velmi silná, já bych s takovým mužem žít nedokázala.
Bohužel při něm i dost zestárla.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.