„Chci mít klid. Pro mě je důležité, aby lidé, kteří jsou kolem mě, nebyli toxičtí. A to se mi už daří," rezolutně prohlásila někdejší královna krásy na iDnes.cz. A rovnou se pochlubila romantikou z Paříže!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Když nechám stranou její povahovou stránku, kde se snoubí faleš, přetvářka, arogance s hloupostí a naprostou povrchností a nepřirozeností, musím podotknout také na to, že i po fyzické stránce to jde s paní Kuchařovou hodně z kopce... Nateklá, odulá tvář, prázdný pohled a kypřejší tvary značí jedno jediné: paní nestárne dobře a za cca 10 let z ní bude nehezká, přitloustlá žena po přechodu, kterých v ulicích vidíme tisíce. Jinými slovy: naprostá tuctovka. Podotýkám, že nejsem fanynkou Brzobohatého a Písařovicové, ale u těch lze mluvit o určité noblese, což u Kuchařové ani omylem...
Táňa bez Brzobohatého neskutečně rozkvetla. Září štěstím. Asi potkala opravdového chlapa.
Kdo tu v diskuzi píše, že je to maska, tak to je nesmysl. Ona prostě září.
A líbí se mi, jak říká, že jsou s Brzobohatým sousedky.
Safinko, co to je za nehezký výraz "tahala"? Na plese se tančí. A s kým se nejlépe tančí na plese, než se skvělým tanečníkem? ;-)
Ona nám toho pravého neukáže. Protože chce mít klid a soukromí. Ale je jisté, že po jejím boku již je.
Chtít soukromí je normální. Jenže ona nejen, že soukromí bývalého manžela nerespektovala, a vehementně ho cpala do médií, ona si ještě spoustu věcí přidala, přesně ve stylu : Jestli se se mnou rozvedeš, zničím tě!
Jestli je někdo toxický, je to ona.
A nový objev může být jedině cizinec, který neví, co prováděla, nebo člověk s podobně pochroumanou morálkou nebo hlupák... Jiná možnost není.
Nebo ten, který chápe, že když muž z vlastní vůle obnoví manželský slib, pracují na dítěti, partnerce zvolna táhne na čtyřicítku, takže má nejvyšší čas a ten muž najednou odejde za jinou ženou, tak s ní hormony a emoce mávají. Pomstychtivost je nehezká vlastnost, ale v tomto případě pochopitelná. Ona ho nevykleštila, chtěla ho jenom zesměšnit tím, že zveřejnila pravdu.
Dianthos - Zveřejnila pravdu?? Kdyby byla pravda jen z poloviny to, co se tak vehementně snažila procpat do médií, bylo by to jenom potvrzení, že je pro partnerství nepoužitelná, a zoufalá.
Ona chtěla dítě s “úchylem, který nemá vyřešenou sexuální orientaci”? Proč by to dělala? Sám tomu nevěříte. Takže sprostě, cynicky lhala.
Nestyděla se brát si do huby celou rodinu včetně Radka!
Nebo jak se snažila s “bombou” - že prý navštěvuje gay kluby! “Za to ho určitě všichni odsoudí!” Nebyla to pravda, nebyl pro to jediný důkaz, a to dokonce pátrali i v Německu.
A další věci.
A to, že odešel za jinou ženou, není přece žádná omluva pro tak chorobné chování. Z dobrého vztahu se jen tak neodchází. Navíc to podáváte zkresleně, přesně podle jejích not. V době rozchodu, který byl na etapy, ho novináři nachytali s tou tanečnicí. Ne s Danielou.
Chladnokrevně obvinila Ondřeje, obvinila Procházku, lhala.
Opravdu hnusná povaha. Být jejím rodičem, opravdu se za ni stydím.