„Důvod je jasný, moje listopadová sedmdesátka. A když už k nějakému datu ukončit koncertní činnost, tak teď, když je nejvyšší čas," zarmoutila Marie Rottrová v roce 2011 českou veřejnost. Jenže ...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Je faktem,že dnes potřebuje každý peníze jak sůl.Ona není sama v této brandži!Skoro každý herec přiznává,že si v důchodu přivydělává.Dokud může chodit tak i po 4 musí být v divadle.Kyž ji to zpívá,tak proč né.
Já mám zase písničky Marie Rottrové moc ráda! Jsou úžasné a krásné! A taky Marie má dobré srdce. Vzpomeňte si, jak se starala o exmanžela v době jeho nemoci.
Za další: ve svém věku vypadá úplně úžasně a je fakt čiperná. Má múj obdiv! Stále jí to krásně zpívá. Ale je fakt, že při mluvení trochu šišlá. Je to roztomilé.
Myslím, že od zpěvačky neočekáváme vědomosti profesora filosofie ani atomového fyzika! Očekáváme krásný hlas a projev, elegantní vzhled a úžasné písničky! To všechno Marie má! 👍👍
Tady píší samí ubozí závistivci.Je to 80 letá paní a takhle se o ní vyjadřovat.FUJ.Mně,když se někdo nelíbí,tak to řeknu kamarádkám a neslintám to na FB..
pravlast:
Už ta její angažovanost před volbou prezidenta Zemana a stahovače králíků - Drahoše, kdy s jeho ženou obcházela domovy pro seniory a přesvědčovala staré lidi, aby volili Drahoše svědčí o jejím charakteru.