Drsný rozvod a nekonečné majetkové vypořádání se podepsaly negativně na jeho zdraví. Václav Upír Krejčí (69) prodělal loni rakovinu a nyní ho trápí dlouhý covid. „Aspoň tak zněla diagnóza na můj neustálý strašný kašel,“ postěžoval si deníku Aha! známý mim.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Dejte tý nádheře velké kulové a k tomu kašli, já měla to samé loni, šla jsem k doktorovi s něčím ouplně jiným a oni mě píchli do prstu, jen kontrolovala lékařka, jak jsem na tom , teda tělo, a takhle vlastně zjistila, že mám oboustranný zápal plic a hnala mně do nemocnice, já totiž neměla vůbec teplotu, někdy prý nebývá! To píchnutí do prstu, to je kontrola zánětu v těle,
naměřila mi přes 200 a to je maximum. Nezanedbejte si to!
Tak musím konstatovat, že nová partnerka Václava Upíra Krejčího je hodně sympatická. Rozhodně jeho bývalá manželka sympatiemi neoplývá. Přeji Václavovi, ať soud vše zdárně ukončí a má konečně zasloužený klid. Já bych jí dala milion, že by nestačila utíkat.
Upíre,nech to na soudu.Přece neschramstne ,ta krasavice co si nabrnkla stařečka,všechno a ještě chtít milión.Vůbec se netrap,on to soud rozdělí za vás.Nenič si život a zdraví.Držím pěsti.