Moderátorka Iveta Vítová Lutovská: Raduje se z rozvodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 22. května 2025

Svátek slaví Emil, zítra Vladimír

Moderátorka Iveta Vítová Lutovská: Raduje se z rozvodu!

Rozvodová bitva moderátorky Ivety Lutovské (41) s podnikatelem Jaroslavem Vítem (47) je u konce! Soud manžele konečně oficiálně rozvedl. I když spolu víc jak dva roky nežili, proces se táhl, protože se nedokázali na ničem dohodnout.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Mirka Nová
12. 06. 2024 23:10

Chápu, že každý prožívá ukončení manželství jinak a někteří lidé v něm můžou spatřovat i pozitiva. Nicméně vždycky je třeba dbát na to, aby rozvodové řízení proběhlo s ohledem na všechny zúčastněné, a to včetně dětí. Já jsem si na rozvod najala advokátní kancelář zde http­s://ww­w.ci­kr.cz­/, která mi pomohla i s výživným pro děti.

korytnackahela
05. 06. 2024 11:43

Je to krásná holka a ješte se o ni muži budou prát! Prostě si vybrala za muže debi.a a teď zústala sama na dvě děti. Ten chudák je nechal bez střechy nad hlavou!! To se jen tak nevidí. Měl by chodit kanálem. A ta "kráska", která ho odlákala od rodiny s malými dětmi, ta skončí stejně!

Iveto, jsi super! To dáš!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.