Ani úmrtí Květy Fialové (†88) ho neobměkčilo. O herečce, která o něm v televizi prohlásila, že »je dost teplej«, nechtěl Vlastimil Harapes (†77) ani mluvit. „O ní se bavit nebudu!“ odsekl po její smrti. A nenávidět ji nepřestal až do konce svého života...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Taky bych se s ní nebavila!
A demetní ještě až tak nebyla, když si s Konvalinkovou postavila účinkování na homosexuáech.Z jednoho jejich " představení " jsem zhnuseně odešla.Laciný vtipy a ordinérnost !
nechápu celou kauzu. vždyť Harapes žil s Topolem....teď mladý topol bude po něm dědit.??? Co ho tak naštvalo? Stejně to všichni věděli. i o fingovaném manželství se Zagorovou kvůli adopci!!!
Harapes to přehnal. V tom pořadu bylo vidět, že paní Fialová už není úplně při smyslech. Měla vědět, že Harapes svou orientaci před veřejností skrývá? Myslím, že i manžel Fialové byl gay. Pro ní to nejspíš byla normální věc, kterou nijak neřešila.
Harapes se zachoval jako hysterka, pokud do ní strčil, když se chtěla usmířit. Květa měla srdce na dlani.
Byla hodně svérázná. A ta poznámka byla opravdu nevhodná. Na soukromí má právo každý. Taky bych na ni měla hrozný vztek. Ale když za vámi přijde stará žena, že by se chtěla omluvit, strčíte do ní?? Takový decentní pán.
On i tu historku s pokusem o adopci vyprávěl trochu jinak, než pamětníci a samotná HZ. Měl zřejmě asi sklony k přehánění. Ale sympatický byl.
5489754; no jistě, Fialová byla na všechny jen vlídná, laskavá, všichni na ni měli brát ohled! Ona byla svá...., každý umí být svůj, pourážet kde koho, kritizovat druhého, ze sebe dělat světici,,, žila v márnici, měla život těžký, kdo všechno ji znásilnil, to si nepamatuji, ale nikdy, nikdy jsem jí neměla ráda, lhala, dělala světici, ale chovala se jako potvora! Opít se v pořadu Prostřeno a potom urážet, slušného člověka, k tomu se sníží opravdu jen hnus! Tím byla ona pro mne! Chovala se jak domovnice z pavlačového domu! Pan Harapes byl, bohu žel byl, uctiví, galantní a klidný člověk!
Trpěla Alzheimerem, ale to press.titutům nevadilo, hlavně že bylo o čem psát a v čem se rýpat. Harapesovi se nedivím, že se ho to dotklo, jenže ona už fakt byla někde jinde.
Paní Fialová byla svým způsobem blázen, ale toto opravdu přehnala. Toto byla pouze a jen jeho věc a nikomu do toho nic není.Cením si toho, že své soukromí nikde nerozmazával.Ať už byl na ženy nebo ne.