Po třech letech přiletěli Matuškovi do Česka a dlouho se tu neohřáli. Waldemar Matuška junior (45) v Praze pobyl přesně týden a už je ve Švýcarsku. „Má tam dívku,“ prozradila Aha! jeho matka Olga Matušková (73).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nevimproč má při rozhovoru vůbec sluneční brýle ??A ještě tak velké!! Aby nebylo vidět jak zestárla ?? To snad všichni né??
Nevím co je za řešení mít hrob tady v čr.?? A jednou za rok jej navštívit jen z recese !! co to má za smysl ??
Přece se nebude stále držet maminčiny sukně. Zajímavé je, že žije v USA a známost má ve Švýcarsku. Asi internetová známost. A zda je to dívka nebo kluk ? V dnešní době je to skoro normální, i když mě se to ekluje. Je to ale jeho věc.
Bláboly, kluk je asi na kluky, dosud s žádnou ženo viděn nebyl a nekamrádil, je to jaksi divné, když žije v USA a onu dívku má ve Švýcarsku. Zřejmě to je známost přes PC, ne dívka ,ale muž, tak se jek za ním podívat. Mladému je 45, to už by přece nějakou známost dávno měl, atd., je to velmi divné.
Tak jsem přečetla článek, podívala se na video a co k tomu říct. Manžel má hrob u nás, ona žije na Floridě, prý je Češka. K čemu tedy. Pamatuji si ji z jednoho koncertu před emigrací, ani tam mne neoslovila a to jsme byli i v zákulisí. Tak snad se synek konečně zamiloval, docela dlouho, jiní vodí děti do tanečních a vozí na soutěže. Tak snad konečně.