Přecházíme na letní čas: Posun je jako půl promile alkoholu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 19. dubna 2026

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přecházíme na letní čas: Posun je jako půl promile alkoholu

Zbytečná změna, která připraví Česko ročně až o 180 miliard, působí neblaze na kardiaky a řidiče. Ti jsou omámení, jako by do sebe kopli dvě piva!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

beladona
29. 03. 2026 20:30

Tphle je uměle vyvolávaná hysterie a určitě za posun může zase Babiš a na Letnou bude svolána demonstrace Milionem chvilek.

Já jsem nikdy nezaznamenala na sobě změnu, prostě vstanu a jdu a ani u dětí, které mají pravidelný rytmus , tzn. malí věkem do školky a větší 1-. 2. třída v 20 hod. v posteli a klid nemají problém. Co je to furt za komedii?
Spíš tady hoňte matkys dětmi, rosinky co nechakí děti do noci vzhůru a ráno mají děti fungovat v MŠ a ZŠ a něco se naučit místo pospávání.Navyšte soc. pracovnice a umocněte pravomoce policie kontrolovat v pozdních hopdinách todiče venku s dětmi.Jsme střední Evropa, ne |Ukrajina nebo Asie.

j.p.toman
29. 03. 2026 08:12

Proboha co s tím máte pořád za problémy. Prostě večer jdu spát o hodinu dřív a ráno je vše jako obvykle, akorát je větší tma ! To je jen nějaká móda si stěžovat na posun času. Když v létě letí lidé někam na dovolenou, tak jsem nezaznamenal, že by posílali do novin zprávu, jaké měli ohromné potíže s posunem času.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.