Ivetu Bartošovou pravděpodobně mlátil přítel
Rychtář ji zrychtoval. Co když z ní vymlátil talent?!
Když Ivetu opustil Domenico a na jeho místo nastoupil Rychtář, z mexické telenovely se stal béčkový akčňák. Už jen chybělo, aby měl Artur místo nohy samopal a z fleku by to mohl přijet natáčet Quentin Tarantino. Ale teď, poté, co Ivetu odvezli do nemocnice, se akčňák mění na intimní drama o domácím násilí a drogových závislostech. Iveta má na jedné tváři obří podlitinu, a pokud jí na obličej omylem nesednul Artur, vidíme to na jasný pokus Pepy Rychtáře udělat jí facelifting paličkou na maso. On samozřejmě tvrdí, že Iveta se zranila. Když se prý otrávila výpary z elektronické cigarety, spadla na skleničku. To je jedna z nejvěrohodnějších výmluv, co jsme kdy slyšeli.
Až příště Iveta na veřejnosti vystoupí bez ruky a s ohořelou hlavou, bude to proto, že vdechla knoflík ze svetru z Lidlu a následně se několika nekoordinovanými twistovanými ridbergery přemístila nad zaplý plynový sporák ze kterého se vynořila obří zmutovaná masožravá špageta, která jí uhryzla ruku. True story!
To nejsou podlitiny, to se Iveta jen umazala od borůvek.
Josef Novak
Včera
K situaci Iveta: loni v zari jsem chtel aby Iveta po operaci ramene sla bydlet do bytu s peci ktery bych zajistil, Iveta nechtela.
Letos jsem sehnal psychiatra/psychologa aby k nemu Iveta chodila - i kdyz bylo jasne ze doktor nic bulvaru nerekl, bulvar to napsal svinsky a Iveta dostala pocit ze ji doktor podrazil (jsem si na 99.99% jisty ze v zadnem pripade).
Muzeme kdykoliv udelat vystoupeni ...Zobrazit více
Michelle Pokorná: bud vás IVETKO,pan RYCHTÁŘ,UHODIL,PROTOŽE JE TO STRES,VY,NOVINÁŘI,NEBO JSTE NEVYDRŽELA,OPILA SE A UHODILA SE.....nervy občas každému ujedou,když je vystaven,neustálé pozornosti médií,stresu, nikdo nemá na hlavě svatozář a nerzy ze železa i ten nejhodnější člověk,třeba dostala výc***u,mohla pana RYCHTÁŘE i urážet,co vy víte......tak jím to ale sluší,pan RYCHTÁŘ,je moc hezký,pohledný chlap.IVETKO,IVETKO,co to pořád vyvádíte,kořist,krmíte stále bulvár,,,peníze,peníze.......
Rychtář reaguje:
Iveta Bartošová - jediné pravé oficiální stránky Váš komentář celý hodnotit nechci, napíšu jen jedinné, nemáte ani v jednom bodě pravdu.Josef Rychtář