Třicet dětí z anglické školky a ještě spřátelené celebrity s potomky. U Adamcových byl o víkendu plný dům. Dcera Jasmínka slavila páté narozeniny a pojala to ve velkém stylu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Určitě by byl zdravější domácí dort od maminky nebo babičky. Jestli z těkových dětí v yroste osobnost, tak to bdue spíše zázrak. Ony nocí od mala jen zmenšené dámské šaty a jsou přetěžovány. To už ani nemluvím o malé Gottové, která zpívá večer v divadle. Talent se neztrácí,pokud je, ale on by pak už také nemusel být otec,že?
Není co závidět. Nepřišli jejich kamarádi, ale děti kolegů rodičů. A viděla jsem reportáž - místo obložených mís měli na talíři vyplácnuté sýry a šunky přímo z obalu, dort jsem neviděla žádný, a kromě balénků (matka koupila staré, takže praskaly) tam nebylo nic dětského.
Udělat oslavu a pozvat bulvární časopis - je ta matka normální?
Gottová se s ní nebaví z důvodu její závisti - když začala Ivana moderovat v tv a Jana seděla doma a jako moderátorka nemohla sehnat práci.
Nakonec se budou děšti těšit, až někdy dostanou "normální" dort. Já tyhle barvy nemám ráda , nic moc. Děti toho snědí už v bombonkách celá kila, nejhorší barva je červená.