Lidem se líbila víc Vondráčková, stylista Chrástek fandí Šeredové. Co vy na to? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. prosince 2025

Dnes je 1. svátek vánoční, zítra je 2. svátek vánoční / Štěpán

Lidem se líbila víc Vondráčková, stylista Chrástek fandí Šeredové. Co vy na to?

Tři krásné nevěsty, jen jedna z nich je však ta nejhezčí. Se svatbami celebrit se v posledních dnech roztrhl pytel. Čtvrtek patřil Buffonovým, v pátek se tajně brali Plekancovi a v sobotu všechno završili Zapletalovi.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

aurora45
21. 06. 2011 15:11

je samozvaný stylistický guru - ovšem jako malé chrastítko si musí někde ten komplexíček vyrovnat, že. Tyto tři páry nelze srovnávat, každý je jiný a hlavní je stejně jejich životní pohoda. A jen tak btw, Šeredce její outfit přidával navíc až moc kilo

janyna
20. 06. 2011 21:58

sám vypadá jak strašidlo a nejhezčí nevěsta jsem byla stejně já.

tenerife
20. 06. 2011 19:11

se mi daleko více líbili než Lucie s manželem Tomášem,Alena byla jako krásná nevěsta v italském stylu,někdo ji srovnával s Kathe Midel­ton,kd­epak­,Ale­na bylá svá a Gigi neskutečný fešák,oběma manželským párům přeji krásný a spokojený život.

lukreciaborgia
20. 06. 2011 12:24

Nevěřím,že by čtenáři neviděli ten rozdíl.Buffonovi byli nádher­ní,sva­tební,­vese­lí,vys­mátí a fakt si to užívali.Vondráčková s Plekancem jak boží muka.Hlavně tajně,aby nikdo nic nevi­děl,ne­věděl­,nefo­til.Ať už letí třeba do ,no třeba někam.Já vím,missky čekatelky už číhají a Plekanec byl jeden z mála volných milionářů.Takže se nedivím,že 31-letá Vondráčková má strach,protože k Plekancovi by sedla i nějaká 18-tiletá hezká holka.Lucie moc krásy nepobrala a ty fotky co kolují na internetu jí taky nelichotí....

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.