Největší obavy se naplnily. Dominika Gottová (53) přiznala, že nemá dost peněz ani na cestu z Finska, ani na pohřeb Antonie Zacpalové (†91). Její manžel Timo Tolkki (60) proto požádal o pomoc Ivanu Gottovou (50).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nabídnout dceři vyrovnání, aby nedědila v částce 0,001% majetku, co by mohla získat legálně dědickym řízením je stbácká manipulativní praktika z hlavy zlatokopky, komoušskej kejvač gott byl chudák 😏
Ani by mne nepřekvapilo, kdyby jí nějaký bulvární plátek zaplatil letenku sem do Prahy, protože se pisálci klepou, aby s ní udělali rozhovor, kde ona si bude stěžovat na všechno a vinu dávat všem ostatním.
Procházka už přispěl. Údajně jí na žádost půjčil, ale samozřejmě to byl dar. Jenže na letenku by možná vyžebrala, ale kde jsou náklady na pohřeb, ubytování, taky ráda papá v nóbl restauracích a tak.
Ale paní Zacpalové je to už jedno. Už ji to nebolí. Za dva dny se o tom přestane psát. A Dominika se stejně nikdy nezmění.
Myslím, že přispět na pohřeb p. Antonie Z. by měly hlavně osoby, co si dnes užívají peníze z dědického podílu a tantiémů, které púvodně měla dostat Dominika.. Ta podepsala kdysi (jako právně slabě znalá) pro ni velmi nevýhodnou smlouvu o zřeknutí se dědických práv po otci. Potřebovala nutně peníze, byla ve finanční tísni. Byla tehdy zmanipulována řečí, že po skonu Karla G. by nemusela dostat nic - není to zavádění a manipulace ? Samozřejmě, že by obdržela a mnohem více, než 6 milionů Kč. Kdyby tam měla svého právníka, který by byl na její straně – ten by jí hned na místě řekl, aby nedělala takovou hloupost, aby to nepodepisovala. Neměla tam nikoho na své straně - nikoho, kdo by chránil její zájmy.. Dominika měla púvodně dědický nárok na 20% - 1/5 z celého majetku po Karlovi G. Patinový podíl by činil přibližně 200 milionů CZK. Dominika dostala jen 6 milionů CZK po podpisu té nevýhodné smlouvy. Tato částka má být jako její celý dědický podíl, včetně tantiémů ? Směšné !
Příjmy z tantiémů a autorských práv : Posmrtné výdělky Karla G. jsou obrovské. Pouze za období prvních tří let po jeho smrti vydělala společnost spravující jeho odkaz téměř 100 milionů korun. V klasickém dědickém řízení (které soud uzavřel v roce 2022) se rozdělovaly jen ty tantiémy a finance, které nebyly součástí agentury. Šlo o částku přibližně 8 milionů Kč za první období, kterou si rozdělilo 5 určených dědiců.. Pokud by byla Dominika zákonným dědicem s pětinovým podílem na všech autorských právech, jen za první roky po otcově smrti by na její účet přibyly miliony Kč a ročně by inkasovala statisíce až miliony Kč z neustálého hraní otcových skladeb v rádiích a prodeje alb.. Vidím to tak, že Dominika byla rafinovaně obrana o své zákonné právo dědice po otci. To vše, co měla dostat po jeho skonu - si rozdělili a užívají ten majetek 5 osob. Vědí dobře, o co všechno Dominiku obrali a jsou s tím v pohodě.. A drzá není žádost Tima T. Drzý až urážející mi přijde ten nadpis nad článkem !
sir ka
----
já naprosto s Vámi souhlasím a jsem naštvaná na lidi a naše umělce co lezli Gottovi a Ivaně do zadku.Doslova mě porazila Bohdalová výrokem " na Ivanku mi nesahejte " Víte co ? První na koho měli plivnout měla být Ivana.Sebrala i podporu na ubytování Zacpalové , kterou jí v nákladech platil Gott. Nepochybuji, že si to odepisoval z daních takže o moc nepřišel , ale i tu prd prd cililing malou částku jí Ivana Gottová sebrala. Něco tak morálně ubohýho měli lidi odsoudit.
Bohužel nejsou chytří ti co v souvislosti s dědictvím soudí Dominiku místo podstatu.A pods*** je, že předmětem sporu je dědictví, oprávněné nároky na dědictví . Tohle oni nechápou a ani to, že Gott svinsky využil nestabilní psychický stav Dominiky.Byl to na ni nátlak a bůhvíjak to tam navíc probíhalo !O Ivaně je známo , že je to štěkna a fúrie , co my víme !? Vydědění by u soudu Gott neuhrál a byla by to pro něho i tak ostuda.
Ta druhorozená dcera ale nutně peníze nepotřebovala, byla zajištěná , ale ona taky není nejostřejší tužka v penálu, kdyby jo, mohla odmítnout a počkat si.
Nikdy jsem slizského Gotta nesnášela, neměla ráda a o jeho produkci nestála, ale že bude až tak pod bičem ke stáru a bude ztrácet kamarády i vlastní sebeúctu díky té štěkně jsem mu nepřála.A vím co říkám!
beladona : Ano, tu větičku „Na Ivanku mi nesahejte !“ si také pamatuji. Z nějakého videohovoru to bylo, srandovní.. P. Jiřina B. je zřejmě z Ivany permanentně nadšená, z celé její osoby. A nejen on.. Třeba jistý diskutující zde v bulváru reaguje někdy až jako posedlý proti Dominice G. . Mám dojem, že ten už má Ivanku nejen v hlavě, ale i jinde.. Jiřina B. je skvělá herečka a bavička diváků. No zdá se mi, že tu Ivanu nevidí v pravém světle. Myslím, že by byla nemile překvapená, kdyby do ní lépe viděla. Dúvěra by asi splaskla, jako prasklý dětský balónek..
Ta byla ve finanční tísni furt a byla by i kdyby od něj dostala miliardu. Ta je prostě finančně ***amotná a zvyklá, že tím, že Gottová, budou jí všichni všechno platit. Jí zajímala jen zábava a chlast.
Jaké zákonné dědictvo, přábuzní dali všechno jednomu potomku a druhého nechali plonk a nic se nestalo. Žádný zákon na to není dokud to dají za života tak jděte někam s vaším zákonem.
Nepoznáte ani české zákony..Tak ma tu nepoučujte. Mala právo na dedičstvo, ale urobila chybu, lebo sa nechala okradnúť manipuláciou a podpísala to, čo nemala podpísať, tých 6 miliónov Kč..To bola jej chyba. A podraz od tých, ktorý je na to zmanipulovali.