Gottová líže dno: O peníze drze žebrá u Ivany | Ahaonline.cz

Registrace

Deník Aha! na Facebooku

sobota 10. října 2026

Svátek slaví Marina, zítra Andrej

Gottová líže dno: O peníze drze žebrá u Ivany

Největší obavy se naplnily. Dominika Gottová (53) přiznala, že nemá dost peněz ani na cestu z Finska, ani na pohřeb Antonie Zacpalové (†91). Její manžel Timo Tolkki (60) proto požádal o pomoc Ivanu Gottovou (50).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Hana P.
10. 10. 2026 12:43

Nabídnout dceři vyrovnání, aby nedědila v částce 0,001% majetku, co by mohla získat legálně dědickym řízením je stbácká manipulativní praktika z hlavy zlatokopky, komoušskej kejvač gott byl chudák 😏

stoneman003
10. 10. 2026 13:03

beladona
10. 10. 2026 15:23

Hana P.
------------

Marta Kubíková
10. 10. 2026 11:47

Ani by mne nepřekvapilo, kdyby jí nějaký bulvární plátek zaplatil letenku sem do Prahy, protože se pisálci klepou, aby s ní udělali rozhovor, kde ona si bude stěžovat na všechno a vinu dávat všem ostatním.

fany22
10. 10. 2026 12:07

Procházka už přispěl. Údajně jí na žádost půjčil, ale samozřejmě to byl dar. Jenže na letenku by možná vyžebrala, ale kde jsou náklady na pohřeb, ubytování, taky ráda papá v nóbl restauracích a tak.
Ale paní Zacpalové je to už jedno. Už ji to nebolí. Za dva dny se o tom přestane psát. A Dominika se stejně nikdy nezmění.

hejhej
10. 10. 2026 16:06

Marta Kubííková:

Termitwan Dušek
10. 10. 2026 11:28

Ať ji pomůže khaki pryž ...

sir ka
10. 10. 2026 10:15

Myslím, že přispět na pohřeb p. Antonie Z. by měly hlavně osoby, co si dnes užívají peníze z dědického podílu a tantiémů, které púvodně měla dostat Dominika.. Ta podepsala kdysi (jako právně slabě znalá) pro ni velmi nevýhodnou smlouvu o zřeknutí se dědických práv po otci. Potřebovala nutně peníze, byla ve finanční tísni. Byla tehdy zmanipulována řečí, že po skonu Karla G. by nemusela dostat nic - není to zavádění a manipulace ? Samozřejmě, že by obdržela a mnohem více, než 6 milionů Kč. Kdyby tam měla svého právníka, který by byl na její straně – ten by jí hned na místě řekl, aby nedělala takovou hloupost, aby to nepodepisovala. Neměla tam nikoho na své straně - nikoho, kdo by chránil její zájmy.. Dominika měla púvodně dědický nárok na 20% - 1/5 z celého majetku po Karlovi G. Patinový podíl by činil přibližně 200 milionů CZK. Dominika dostala jen 6 milionů CZK po podpisu té nevýhodné smlouvy. Tato částka má být jako její celý dědický podíl, včetně tantiémů ? Směšné !

sir ka
10. 10. 2026 10:18

Příjmy z tantiémů a autorských práv : Posmrtné výdělky Karla G. jsou obrovské. Pouze za období prvních tří let po jeho smrti vydělala společnost spravující jeho odkaz téměř 100 milionů korun. V klasickém dědickém řízení (které soud uzavřel v roce 2022) se rozdělovaly jen ty tantiémy a finance, které nebyly součástí agentury. Šlo o částku přibližně 8 milionů Kč za první období, kterou si rozdělilo 5 určených dědiců.. Pokud by byla Dominika zákonným dědicem s pětinovým podílem na všech autorských právech, jen za první roky po otcově smrti by na její účet přibyly miliony Kč a ročně by inkasovala statisíce až miliony Kč z neustálého hraní otcových skladeb v rádiích a prodeje alb.. Vidím to tak, že Dominika byla rafinovaně obrana o své zákonné právo dědice po otci. To vše, co měla dostat po jeho skonu - si rozdělili a užívají ten majetek 5 osob. Vědí dobře, o co všechno Dominiku obrali a jsou s tím v pohodě.. A drzá není žádost Tima T. Drzý až urážející mi přijde ten nadpis nad článkem !

beladona
10. 10. 2026 15:19

sir ka
----
já naprosto s Vámi souhlasím a jsem naštvaná na lidi a naše umělce co lezli Gottovi a Ivaně do zadku.Doslova mě porazila Bohdalová výrokem " na Ivanku mi nesahejte " Víte co ? První na koho měli plivnout měla být Ivana.Sebrala i podporu na ubytování Zacpalové , kterou jí v nákladech platil Gott. Nepochybuji, že si to odepisoval z daních takže o moc nepřišel , ale i tu prd prd cililing malou částku jí Ivana Gottová sebrala. Něco tak morálně ubohýho měli lidi odsoudit.

Bohužel nejsou chytří ti co v souvislosti s dědictvím soudí Dominiku místo podstatu.A pods*** je, že předmětem sporu je dědictví, oprávněné nároky na dědictví . Tohle oni nechápou a ani to, že Gott svinsky využil nestabilní psychický stav Dominiky.Byl to na ni nátlak a bůhvíjak to tam navíc probíhalo !O Ivaně je známo , že je to štěkna a fúrie , co my víme !? Vydědění by u soudu Gott neuhrál a byla by to pro něho i tak ostuda.

Ta druhorozená dcera ale nutně peníze nepotřebovala, byla zajištěná , ale ona taky není nejostřejší tužka v penálu, kdyby jo, mohla odmítnout a počkat si.
Nikdy jsem slizského Gotta nesnášela, neměla ráda a o jeho produkci nestála, ale že bude až tak pod bičem ke stáru a bude ztrácet kamarády i vlastní sebeúctu díky té štěkně jsem mu nepřála.A vím co říkám!

sir ka
10. 10. 2026 19:38

beladona : Ano, tu větičku „Na Ivanku mi nesahejte !“ si také pamatuji. Z nějakého videohovoru to bylo, srandovní.. P. Jiřina B. je zřejmě z Ivany permanentně nadšená, z celé její osoby. A nejen on.. Třeba jistý diskutující zde v bulváru reaguje někdy až jako posedlý proti Dominice G. . Mám dojem, že ten už má Ivanku nejen v hlavě, ale i jinde.. Jiřina B. je skvělá herečka a bavička diváků. No zdá se mi, že tu Ivanu nevidí v pravém světle. Myslím, že by byla nemile překvapená, kdyby do ní lépe viděla. Dúvěra by asi splaskla, jako prasklý dětský balónek..

Marta Kubíková
10. 10. 2026 11:50

Ta byla ve finanční tísni furt a byla by i kdyby od něj dostala miliardu. Ta je prostě finančně ***amotná a zvyklá, že tím, že Gottová, budou jí všichni všechno platit. Jí zajímala jen zábava a chlast.

stoneman003
10. 10. 2026 12:55

A keby to bola pravda, čo plne nie je, tak to nič nemení na fakte, že bola okradnutá o svoje dedičstvo zákernou manipuláciou.

beladona
10. 10. 2026 15:21

stoneman003
---------

beladona
10. 10. 2026 15:24

sirka
-----

hejhej
10. 10. 2026 08:45

Obhájci Dominiky by měli přispět na pohřeb její matky

stoneman003
10. 10. 2026 12:50

Nie, tí, čo Dominiku okradli na jej zákonnom dedičstve by to mali zaplatiť.

jity
10. 10. 2026 13:52

Jaké zákonné dědictvo, přábuzní dali všechno jednomu potomku a druhého nechali plonk a nic se nestalo. Žádný zákon na to není dokud to dají za života tak jděte někam s vaším zákonem.

stoneman003
10. 10. 2026 14:11

Nepoznáte ani české zákony..Tak ma tu nepoučujte. Mala právo na dedičstvo, ale urobila chybu, lebo sa nechala okradnúť manipuláciou a podpísala to, čo nemala podpísať, tých 6 miliónov Kč..To bola jej chyba. A podraz od tých, ktorý je na to zmanipulovali.

jity
10. 10. 2026 15:53

Zákon je přece až po smrti, potom má právo dědit, ale jak se domluví za životě jejich věc. Co se montujete do cizích peněz jak s nimi měli naložit.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.