Popudil lidi hloupým napodobováním Václava Neckáře (82) po mrtvici. Zpěvákův fanklub dokonce proti Štěpánu Kozubovi (30) zvažoval právní kroky. A to ještě nikdo netušil, že k nedůstojné parodii došlo v době, kdy Neckářovi umíral syn (†52). Ublížil mu v nejhorší chvíli...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
A že si Neckář nevšiml syna, že má bolavou nohu, až otravu! Neckář vidí jen sebe, jak všem zpívá, všichni mu tleskají! .Trochu soudnosti, když všichni říkáte, že je normální, že ví, co dělá! On je naprosto dementní, toto chce po sobě zanechat a všichni ostatní zpěváci v jeho letech? !
Co se týká paní Haliny Pavlovské : Jako projektant jsem v době vzniku Banánových rybiček v brněnském studiu ČT spolupracoval s architekty panem Tomášem Rusínem a panem architektem Ambrozem. Oba pánové potvrdili . že paní Halina byla žena byla žena , která se vyznačovala tzv. baroktními tvary , tudíž jí museli sehnat specielní křeslo ! Povedlo se a tak se Paní Halina ocitla v přiměřeném komfortu.A proč ji parodovat? Její Banánové rybičky byly vždy plné intelektuákního humoru a bavili mě! Nikdy mi nevadilo , že má paní Halina poněkud širší křeslo , vždycky jsem obdivoval její intelekt ! Za dobrý pořad ! Narozdíl od pana Kozuba !
Pokud pan Kozub chce být ve svých 30 letech uznávaným komikem , měl by na sobě více zapracovat a vynechat hanlivé příspěvky - rádo by komické vůči populárnímu zpěvákovi , který má svůj úctyhodný věk a přežil mozkovou mrtvici ! Jsem zvědav , jak bude pan Kozub vypadat v Neckářově věku , pokud se toho vůbec dožije ! JEHO PŘÍSTUP JE NAPROSTO NEDŮSTOJNÝ A TRAPNÝ , snaží se jako druhá liga komiků zviditelnit na úkor pana Neckáře, který překonal mozkovou mrtvici !
Bylo by mi daleko sympatičtější , kdyby se živil svými přiblblými televizními reklamami , o které díky jejich umělecké kvalitě kvalitě stejně nikdo nestojí ! Chápu , že se nějak živit musí , ale ať V ZÁJMU VLASTNÍ KARIÉRY neparoduje a nezesměšňuje uznávané umělce se zdravotním hendikepem V JEJICH STÁŘÍ ! To je čistý hyenismus , nedůstojný člověka ! ZA MĚ VELIKÁ HANBA ! Pro mě je pan Kozub veliká lidská a profesní NULA !
Ono je to složité. Jakákoli parodie je vlastně zesměšnění a může se kohokoli dotknout. Vždycky je to tenký led. A jen tak namátkou - Zeman, Klaus, Gott, Pavlovská… nebo kdokoli jiný terčem být může. Ale Neckář ne? Ta Halina ze své postavy taky asi není šťastná. Takže záleží jen na tom, kdo má jak silný fanklub?
Kozub je takový drsoň, a že nepůsobí prvoplánově sympaticky, tak ho zašlapeme do země? Já ho viděla ve dvou rolích, a byl výborný. Taky překvapivě dobře zpívá. Tolik jen k tomu, jak někteří s gustem píší, že je nula.
Ale hlavně - přece před několika týdny vůbec nemohl tušit, že je Neckářův syn tak těžce nemocný. To by to určitě neudělal. Takhle na sílu to dávat do souvislosti a vyhrožovat dokonce právníky, to snad ne.
A jak píšu, myslím, že Václav se tím teď vůbec nezabývá.
Skutečnost , že pan Václav Neckář prodělal těžkou mozkovou mrtvici , po které se musel učit znovu mluvit a učit se znovu texty a melodie svých písní Vás zřejmě minula ! A připadá Vám asi normální a čestné , že člověka , který měl tu vůli se dostat ve svém věku z takového životního maléru bude parodovat druhořadý komik jenom proto , aby se zviditelnil ?! Kdyby byl hvězda ve svém oboru , neměl by toho vůbec zapotřebí !! Tady se dopustil naprostého hyenismu na člověku v těžkých zdravotních nesnázích , kterého bezohledně zesměšnil za účelem vlastního zisku ! To je z hlediska morálky a zákona mravního a etického pro běžného slušného člověka naprosto nepřípustné !
Se smrtí syna pana Neckáře bych to přímo nespojoval ,to se snažíte neomaleného a bezohledného Kozuba, který se živí na zdravotním stavu Václava Neckáře jako hyena pouze ospravedlnit ! Hanba Vašemu morálnímu a etickému profilu !!
Pan Neckář měl sám zhodnotit svůj zdravotní stav a už raději nevystupovat. Je hezké, že se s mrtvicí tak dobře popral, ale na vystupování už to není. To věděl i jeho bratr, který se mu to snažil rozmluvit, ale nedal na něj. Kozub není žádný druhořadý komik. Má svůj styl humoru, trošku drsný. Každému se líbí něco jiného a i když jsem již v důchodu, musím říct, že se mi i líbí. Myslím, že to s těmi hyenami a morálkou trošku přeháníte. Stejně jako fanklub s těmi výhrůžkami. Něčím to trošku připomíná aférku Krainové a učitelkou. Někdo něco řekne a hned se na něj sesypou příznivci a zastánci údajně napadeného. Berte humor s humorem.
Milý pane, parodie byla odedávna součástí veřejného prostoru, ať se to komukoli líbí nebo nelíbí.
A že by komik nutně musel být hvězda světových parametrů, aby se směl otřít o někoho známého, ať už herce nebo politika, tak to přece nefunguje.
A nefungovalo nikdy.
Kozuba nemáte rád, dobře, ale profesní nula rozhodně není. Pouze před pár lety udělal krátký výstup, který se vám nelíbí. Na to máte právo. Ale takováto hysterie?
Ve svém svatém hněvu jste nestačil ani přečíst článek, o pochopení toho, na co reaguji já, a co jsem se snažila vysvětlit, ani nemluvě.
Vaše podrobné vyprávění, s jakými architekty jste kdysi spolupracoval, poznatek, že má Halina Pavlovská barokní tvary, a jakou židli se pro ni podařilo sehnat, může být možná i pro někoho zajímavé. Jenom žel, s tím, co jsem zmiňovala a snažila se vysvětlit, nesouvisí ani trochu.
Zkuste, prosím, příště méně hysterie a útoků a více snahy pochopit něčí text. A kapku nadhledu.
Nebavila jsem se, když jsem viděla Kozubovu parodii, a nelíbila se mi ani ta Neckářova píseň, ani jak ji zpíval před dvaceti lety. Ale myslím, že Václav teď prožívá tak těžké období, že nějaká parodie je teď úplně bezvýznamná. A fanklub ať se uklidní.
Mně připadá Neckář, že vůbec neví která bije! Né teď, celou tu dobu po mrtvici! On chce stále zpívat, proč? Teď měl možnost zpívat se zpěvákem P. Rezkem, ale odmítl to, proto že by on Neckář, zpíval jako první a Rezek druhý, až po něm a důvod odmítnutí, že by Rezek slíznul větší ovace, že by se lidi mohli i postavit a tleskat Rezkovy a on, Neckář že by tak přišel o všechnu poctu! Mně se jeho přístup nelíbí, to co Neckář řekl a odmítl s Rezkem zpívat, to je hnus! Skromnost a trochu slušnosti by v sobě mít mohl! Už mi ho není vůbec líto! Má čtecí zařízení, sotva stojí a je až tak zlej a nepřející?
5819...., ano máte pravdu, nejdřív ale psali, že bude zpívat s Rezkem, tak se omlouvám, ale on se nezachoval hezky! Tohle se nedělá, měl si uvědomit, že né každý s ním chce zpívat! Neckář je moc zahleděný do sebe, ani u syna si nevšiml, že má až tak bolavou nohu? Tomu se dalo předejít!