Olga Menzelová (48) už měla dost urážek na svůj vzhled. Místo slz ale vytáhla pořádnou dávku ironie a kritikům skrývajícím se za mobily poslala jasný vzkaz.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Díky Menzelovi má jméno.Je ošklivá, chce být ošklivá, protože jinak by s tím něco dělala.Kdyby imrvére nelítala na sociální sítě, nikdo by po ní neštěkl.Proč si chytrý chlap vybírá úplně blbou ženskou ? No, ne každý, ale holt některý je za Higginse a potřebuje svou Pygmalion.Tahle má za sebou 3 Higginse a je to furt málo!
Pokud se ráda předvádí v médiiích a jinde na sociálních sítích, tak je jasné, že se k ní budou lidé vyjadřovat a že se jim nelíbí, s tím asi nic nenadělá. Pravda je, že se to dá napsat slušně a může si nosit co chce. Pokud jde o můj názor, tak jí ty šedé vlasy opravdu nesluší a zbytečně se dělá starší.
hejhej; jo, máte pravdu, on Menzel u toho ještě říkal; ona jednou na mě žádala podat knihu, já myslel, že začne číst a ona jí potřebovala na podepření skříně!
hejhej; jo, máte pravdu, on Menzel u toho ještě říkal; ona jednou na mě žádala podat knihu, já myslel, že začne číst a ona jí potřebovala na podepření skříně!