To je blbka! Neuvěříte, co udělala Brožová | Ahaonline.cz

Registrace

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 24. srpna 2026

Svátek slaví Bartoloměj, zítra Radim

To je blbka! Neuvěříte, co udělala Brožová

Herečka Kateřina Brožová (58) bývá na sociálních sítích spíš nad věcí. Když ale jedna z diskutujících začala pod jejím příspěvkem poučovat o historických reáliích, došla jí trpělivost.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

sir ka
11. 07. 2026 12:29

Nejde o to, že diskutující měla pravdu ohledně věku skonu české Elišky P. Její příspěvek vypadá jako zatuchlé rýpnutí si do Brožky, se záměrem, udělat z ní blbku. Alespoň mně to tak přijde.. Ta fotka byla jen zábavná momentka s popiskem, nikoli faktografický obrázkový záznam do historického dokumentu. Ten rozdíl diskutující nepostřehla ? Možná pak postrádá neškodný smysl pro humor. A možná není psychicky v pohodě – což si kompenzuje rýpáním na soc. síti.

arbitr
11. 07. 2026 11:11

Pokud trpím až chorobnou potřebou zveřejňovat na sítích o sobě a (často dokonce i dětech) detaily od rána po usínání, přímo si říkám o názory davu. A nad reakcemi je lepší se zamyslet - než shánět právníky. Obávám se, že u řady lidí jde o chorobu až úchylku.

Patrik Malý
11. 07. 2026 07:21

Někdo, kdo má IQ houpacího koně a nechá se zavřít v obchoďáku, kritizuje a napadá diskutující, která má navíc pravdu???

sir ka
11. 07. 2026 12:27

Já si zase myslím, že blbý byl ten rýpanec od diskutující „inteligentky“, s nulovou srdečností. Podle mě, ona napadla Brožku, mazaně a záměrně. Odpudivé..
Ohledně zavření v obchoďáku – vám by se možná stalo to samé, kdyby vás s kecama zdržela prodavačka, těsně před závěrečnou – daleko od východu. A pak se vypařila za vteřinu jiným východem, aniž by ji zajímalo, jak odejde zákazník z obchodu, kterého ona zdržela. Ještě dobře, že Brožka měla mobil.. Bez mobilu, baterky a obranného prostředku – ven nevylézat .

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.