Herečka Kateřina Brožová (58) bývá na sociálních sítích spíš nad věcí. Když ale jedna z diskutujících začala pod jejím příspěvkem poučovat o historických reáliích, došla jí trpělivost.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nejde o to, že diskutující měla pravdu ohledně věku skonu české Elišky P. Její příspěvek vypadá jako zatuchlé rýpnutí si do Brožky, se záměrem, udělat z ní blbku. Alespoň mně to tak přijde.. Ta fotka byla jen zábavná momentka s popiskem, nikoli faktografický obrázkový záznam do historického dokumentu. Ten rozdíl diskutující nepostřehla ? Možná pak postrádá neškodný smysl pro humor. A možná není psychicky v pohodě – což si kompenzuje rýpáním na soc. síti.
Pokud trpím až chorobnou potřebou zveřejňovat na sítích o sobě a (často dokonce i dětech) detaily od rána po usínání, přímo si říkám o názory davu. A nad reakcemi je lepší se zamyslet - než shánět právníky. Obávám se, že u řady lidí jde o chorobu až úchylku.
Já si zase myslím, že blbý byl ten rýpanec od diskutující „inteligentky“, s nulovou srdečností. Podle mě, ona napadla Brožku, mazaně a záměrně. Odpudivé..
Ohledně zavření v obchoďáku – vám by se možná stalo to samé, kdyby vás s kecama zdržela prodavačka, těsně před závěrečnou – daleko od východu. A pak se vypařila za vteřinu jiným východem, aniž by ji zajímalo, jak odejde zákazník z obchodu, kterého ona zdržela. Ještě dobře, že Brožka měla mobil.. Bez mobilu, baterky a obranného prostředku – ven nevylézat .