Skandál, který hýbe Českem: Kdy promluví Leoš Mareš s Monikou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. června 2026

Svátek slaví Milan, zítra Leoš

Skandál, který hýbe Českem: Kdy promluví Leoš Mareš s Monikou?

Po ostrých slovech stylisty Filipa Vaňka na adresu saxofonistky Kateřiny Janečkové alias KJ Sax se kauza neuzavřela. Naopak. Kritika se ze samotného stylisty přelévá i na známé tváře, které s ním dlouhodobě spolupracují.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

illenne
05. 06. 2026 11:07

Telefon přepisuje i po kontrole 🤭

illenne
05. 06. 2026 11:06

Já se od školních let oblékám dle svého vkusu, podle reakci okolí a partnera v pohodě. Módního stylistu nepotřebuji, pokud někteří ano, je to jejich věc, když jdou ochotni za to platit. Když vidím, kolik jsou ochotni platit za oblečení, tak si raději budu vybírat oblečení podle sebe. Mám ráda elegantní módu s pitím mne nestojí tolik. To samé s kabelkami, proč dávat za kabelku desetitisíce. Ta kabelka tu hodnotu užitkovou nemá, nemůžete ji často používat několik let, platí se značka. Ale zase, pokud se někdo bez drahé kabelky neobejde, jeho věc a jeho peníze.

Helena K
04. 06. 2026 12:09

Jaký skandál... potrefené bulvární číslo...normálního člověka to nezajímá, ani to neřeší, prostředí ve kterém výše zmíněné osoby není přátelské, bylo, je a bude neupřímné, účelové chování a pochlebování je norma...proč takový humbuk...opravdu stoka...

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.