Po ostrých slovech stylisty Filipa Vaňka na adresu saxofonistky Kateřiny Janečkové alias KJ Sax se kauza neuzavřela. Naopak. Kritika se ze samotného stylisty přelévá i na známé tváře, které s ním dlouhodobě spolupracují.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Já se od školních let oblékám dle svého vkusu, podle reakci okolí a partnera v pohodě. Módního stylistu nepotřebuji, pokud někteří ano, je to jejich věc, když jdou ochotni za to platit. Když vidím, kolik jsou ochotni platit za oblečení, tak si raději budu vybírat oblečení podle sebe. Mám ráda elegantní módu s pitím mne nestojí tolik. To samé s kabelkami, proč dávat za kabelku desetitisíce. Ta kabelka tu hodnotu užitkovou nemá, nemůžete ji často používat několik let, platí se značka. Ale zase, pokud se někdo bez drahé kabelky neobejde, jeho věc a jeho peníze.
Jaký skandál... potrefené bulvární číslo...normálního člověka to nezajímá, ani to neřeší, prostředí ve kterém výše zmíněné osoby není přátelské, bylo, je a bude neupřímné, účelové chování a pochlebování je norma...proč takový humbuk...opravdu stoka...