Skončí Brzobohatí spolu také v Inkognito? Diváci trnou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 25. května 2026

Svátek slaví Viola, zítra Filip

Skončí Brzobohatí spolu také v Inkognito? Diváci trnou!

Fanoušci Inkognita, kde vedle jiných VIPek hádal Ondřej Brzobohatý s Danielou profese či identity skrytých hostů, jsou jako na trní! Přijdou o svou oblíbenou dvojici?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jana Nováková
21. 05. 2026 13:03

Já teda vůbec netrnu,já se těším až ten sebestřednej potapěč zmizí ! Nejlíp by udělali kdyby Inkognito opustili oba a za ruku odvlekli i Prachaře.

Maly Jarda
16. 05. 2026 15:54

Diváci vůbec netrnou který z nich v pořadu zůstane , divákům je to úplně jedno !!!

jizerka
16. 05. 2026 09:34

Ondřej Brzobohatý, tento člověk s narcistickou povahou, kterému sláva přerostla přes hlavu, by se vůbec ženit neměl! Daniela Písařovicová, krásná, chytrá, vzdělaná žena, je klenotem v oblíbenosti českého národa. Myslím, že Ondřej je rozmazlený od mala. Jeho chování v Inkognitu, prozrazuje nepřirozené výbuchy smíchu opožděně, kdy již ostatní účinkující reagují ihned na vtipné gesto Jakuba, Petry, Richarda. Upoutává pozornost na své prsteny, nalakované nehty. Neznám umělce, který dává na odiv svoje povolání. Tento muž by se neměl ženit. Brzy ho přestala zajímat Daniela, která je skutečnou OSOBNOSTÍ. Musí být velmi zraněná, přeji jí, aby rychle se zotavila z omylu! Ondřej se utopí v jeho přesvědčení umělce, takových je mnoho, chovají se normálně. Pokud odejde z Inkognita, chybět nebude, naopak, ON se tam nehodí! Hloupý, namyšlený panák, jeho matka by se měla zamyslet nad její výchovou.

j.p.toman
16. 05. 2026 09:29

Já myslím, že diváci vůbec netrnou. To jenom pan redaktor je poněkud vyplašený. Zase zmizí jedno z témat, o kterém tak rád píše.

ad-ga
15. 05. 2026 08:57

Už tam spolu nejsou vidět. Ani mi to nevadí.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.