Dcera legendárního Karla Gotta (†80) se po vydání své první skladby z připravovaného EP dočkala velké vlny reakcí. A zatímco většina fanoušků Charlotte Gott (20) chválí za moderní styl, na sociálních sítích se okamžitě objevili i kritici, kteří si neodpustili ostré poznámky. Terčem se nestala jen její hudba, ale také vystupování.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Charlotte Ella Macháčková nemá žádné právo, jmenovat se "Gottová" nebo "Gott", protože Charlotte Ella Macháčková opravdu NENÍ dcerou Karla Gotta! To je fakt a lidé mají to konečně akceptovat i zveřejnit, protože to je pravda!!! Správným otcem Charlottky Elly Macháčkové je zpěvák Martin Pošta. U konce roku 2006 Martin Pošta si nechal vyfotit v Praze s Charlottkou Ellou Macháčkovou na klíně a zveřejnit fotky ve časopise “S tebou mě baví život”. Martin Pošta taky řekl, že on měl milenecký vztah s Ivanou Macháčkovou a že víckrát spal s Ivanou Macháčkovou.
Dále je fakt, že Charlotte Ella Macháčková má velkou podobnost s Martinem Poštou a Charlotte Ella Macháčková se narodila opravdu už ve září 2005. Ve červnu 2005 deník Blesk zveřejnil fotografie s Ivanou Macháčkovou a hned bylo vidět, že Ivana Macháčková byla těhotná (6. měsíc). Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a že Karel Gott nikdy nebyl ženatý. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je hloupá i primitivní hyéna, která chce lidi jenom využívat. Leon Tsoukernik je manželem Ivany Macháčkové.
Není v pořádku od Charlottky Elly Macháčkové, nechat si vyfotit ve červené spodním prádle a k tomu fotky zveřejnit, protože to je primitivní chování, které se nedělá a tak se chová jenom hloupá prostitutka!!! Charlotte Ella Macháčková s tím dokazovala, že ona není slušná, seriozná dáma a Charlotte Ella Macháčková musí se velmi stydět a se omlouvat u lidech. Dále není v pořádku, že Charlotte Ella Macháčková zpívá ve angličtině, protože anglický jazyk nemá krásný zvuk a není vhodní pro zpěv!!!
Tak za 1) na soc. sítích do své zletilosti Šarlota moc nebyla proto, že ji matka Ivana držela pod krkem.Ta se pasovala do role idylické manželky, matky a zejména pečovatelky odkazu Mistra. Dcery by tedy měly mít dobré vychování a nekazit dojem.Za 2) holka byla jako malá ošklivá po tátovi, naštěstí z toho vyrostla , ale extra krasavice není , protože ty fotky jsou upravené , tak jako její píseň, kterou než namixovali a dali do pucu trvala věčnost.👉Ta píseň ji hlavně stála neskutečné prachy. Sami si zjistěte kolik stojí liber 1 den v tom natáčecím studiu !!!!
Já jsem vždy pro vzdělání, o tom se u Gottových nemluví, ale obě holky nejsou chytré ( klidně do mě, vím to )) tak holt soukromá škola a jedna zpěv, druhá pohyb.
A co se týče toho, že v Anglii " studuje " zpěv , pak upřímně Šarlota nemá ani extra english výslovnost a na to, že v Česku mají děti cizí jazyk a na to, že tam je 2 roky by to mělo být lepší.
Píseň je ucajdaná, občas hlásek dětský. Šarlota na fotkách vypadá, jako by jí spadly hračky do kanálu, nevím čím to má zaujmout.Nedivím se jí tedy, že v češtině zpívat nechce, protože zpěvem by jistě nezaujala nikoho, ani ty podlejzavce a la Absolonová, nebo Michal David a spol.
Je mi fuk, že se na mě vrhnou fanky Gotta, co vidím a slyším si nepřikrašluji.
Ve všem co jste zde napsala s Vámi souhlasím. Jsou u nás tisíce mladých slečen které umí o 100% lépe zpívat nežli tato protekční slečna která je nemastná a neslaná a k tomu ještě kňourá jako kočka. - A zda je krasavice, tak to je úplný úlet. Vypadá jako mistr Karel Gott za mlada, kdy jeho vizáž přirovnávali k vychrtlému závodnímu koni. - Absolonová byla vždy prospěchářka a Michal David který je skvělý skladatel, zase zavětřil penízky které by mu mohla mladá Gottová vydělat když pro ní složí pár písniček.
epan Zdepa
-----------
to jsem ráda, že aspoň někdo si zachoval kritické myšlení a zdravý selský rozum.
Protože dnes je to jen o přetvářkách .Šarlota je pro ně v Anglii zlatá slepice.Milionářka bez extra nadání co solí a oni jí samozřejmě kecají.Se divím, že máma Ivana jí neřekne pravdu.