Zkažená oslava Obermaierové: Narozeniny si určitě neužiju. Kašlu na ně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 18. dubna 2026

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zkažená oslava Obermaierové: Narozeniny si určitě neužiju. Kašlu na ně

„Všechno mi leze na nervy, oslavy jsem zakázala i kamarádům,“ vyjádřila svůj postoj k velebení přibývajících "křížků na zádech" Jarka Obermaierová již před časem. A nejinak je tomu i dnes, kdy se dožívá úctyhodné osmdesátky.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ELLA Průšová
14. 04. 2026 23:15

Jo, ona kašle na všechno, jen a jen si umí stěžovat, jaký je ona chudák, hádavá je, no tak z nouze ctnost, nebudu oslavovat své narozeniny! Nemá peníze, nemá ani na chleba s máslem, musí hrát, jinak chcípnou hlady... Ona je tak neskutečně už vlezlá, že se mi dost zprotivila! Má byt, má chalupu zařízenou, zhruba kuchyně 1 milión, Jaroušek má auto, jezdí s ním a při tom to jsou tací chudáci! Proč nešetřila, za Ulici brala za jeden natáčecí den až 20 000,-Kč, potom neumí hospodařit a jen fňukat! No a ještě se vecpe znovu do Ulice, měla by být soudná, v 80 letech už člověk nevypadá nejlíp!

j.p.toman
11. 04. 2026 08:32

Beladono, děvenko, čím ty jenom myslíš ?

beladona
11. 04. 2026 19:08

j.p.toman
-----------

Mě zachraňuje moje inteligence, tebe asi Milion chvilek a pan prezident.

beladona
10. 04. 2026 20:22

Přeju brzo se uzdravit a zase se aspoň někdy pořádně zasmát.
---------------
Obarmaierová je vynikající herečka a má názory celkem velmi velmi správné.Nehraje si na nesmysly věčné korektnosti, kdy lidi už si nic vlastně nesdělují na rovinu , než jen v AI opraveném do textu do korektní formy .. Nemaže se s tím a jsem jí za to vděčná.A i za to, že nemá věčně úsměv od ucha k uchu - sýr.Ty křečovitý úsměvy mě taky štvou.A její politické názory v té partě " umělců " jsoub taky dobré.Co si asi tak má myslet člověk o prezidentovi, který rozeštval celý národ , který urputně kope za válku a Ukrajinu a svých dalších 5 let na Hradě a který s Fialou položil svými podpisy Česko na záda!!

j.p.toman
10. 04. 2026 14:35

Dá si chleba, vyjímečně s máslem a půjde spokojeně spát s vědomím, jak si dnes dopřála.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.