Manželka Lukáše Langmajera prolomila mlčení: Lidé se jí vysmáli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 18. dubna 2026

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Manželka Lukáše Langmajera prolomila mlčení: Lidé se jí vysmáli

Lucie Langmajerová se vůbec poprvé veřejně vyjádřila k nevěře svého manžela Lukáše Langmajera (45), který jí veřejně zahýbal s modelkou Jitkou Boho (34). U lidí si ale příliš plusových bodů nezískala, spíš naopak.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jity
07. 04. 2026 09:15

Ani jeden Langmajer mi neni sympatický. Nevím co na nich ženy vidí.

BarSmith
06. 04. 2026 16:18

Iveta , kdyby drželi všichni tři ústa, a nelezli s tím do médií, nikdo by nevěděl o tom že on je ku*va a oni dvě zoufalé manželky a milenky.

beladona
06. 04. 2026 12:59

Lucie Langmajerová,
pokud byste nic nekomentovala a dělala si co chcete, pak OK.Jenže Vy to sama živíte.
Co máte mezi sebou nemusíte rozmazávat a lidi na to zapomenou.
Ta dotyčná Boho je na tom stejně s tím vykecávání se jako VY.
Když přidám vykecávky Langmajera L. , sešli jste se všichni 3,.Jediný plus to má, že teď já vím, kdo je Langajer druhý, kdo je Boho a že existuje manželka od Langmajera druhého, Lukáše.Protože jediného, které jsem zatím znala byl Langmajer Jiří a ten mi je celoživotně tak protivný, že na jeho filmy nekoukám a netušila jsem ani, že má bráchu.
Takže Lucie, jako PR možná dobrý

iveta196
06. 04. 2026 10:59

Všichni ty mudrlanti si neuvědomují, že ani jeden z nich nežil život Lucie Langmajerové předtím a ani po nevěře jejího muže a proto nemají právo soudit její rozhonutí.
Jitka Boho si evidentně nectila manželství jiných, a proto sáhla po cizím muži, který sklamal. Jak naloží se šanci, kterou mu dala manželka, ukáže čas... snad se nebude chovat jak nezralý puberťák. Přeji Langmajerovým hodně štěstí, ať už další partnerské zklamáni nezažijí

BarSmith
05. 04. 2026 18:35

Mela radši udělat obchod s Ukrajincem, by získala aspoň nějakou tu válečnou kořist a zůstalo by to doma. 😂🤏🤑💶💰

BarSmith
05. 04. 2026 18:34

Znám jednu Miroslavu a ta je taky pěkná zlatokopka, a tady teda nevim kolik zlata by u Langmajera nakopala 😂 vždyť je to chudák tělem duši i majetkem

mika
05. 04. 2026 17:27

já spíš nechápu, co na té upírce Boho viděl Langoš....je to očividně zlatokopka,

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.