Nývltová porodila dvojčátka: Místo radosti vlna hejtů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 30. dubna 2026

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Nývltová porodila dvojčátka: Místo radosti vlna hejtů

Kamila Nývltová má za sebou jednu z nejkrásnějších životních premiér. Zpěvačka se stala dvojnásobnou maminkou a společně se snoubencem Eddiem Ramadanem přivítala na svět dvě holčičky, které dostaly jména Jasmínka a Elianka. Radostnou novinku oznámila až s malým odstupem, protože dvojčata se narodila už ve čtvrtek 26. března.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
31. 03. 2026 20:45

Ale co už, každý máme jiný postoj k životu. Jiné zkušenosti

BarSmith
31. 03. 2026 20:44

Jinak můj rozumný názor patří všem matkám ne jen ji, ji sice nechapu , mela jsem za inteligentní ženu, ted vidím ze je to stejná blbka jako jsme všechny. Ja jsem teda menší blbka ja bych si chlapa bez vlastního bydlení nevzala ani náhodou.

BarSmith
31. 03. 2026 20:39

Panó sedmiboka proč nežiješ ty v ty Syrii?

BarSmith
31. 03. 2026 20:38

Hele matko pluku, je mi to jedno s kým žije, a párkrát jsem tam byla , ne kecám jen kousek od Sýrie a to mi stačilo, hrozilo mi ukamenování za nakouknutí do mešity. Už nikdy a Arab byl můj milenec ale chudák měl poluci jen jsem se ho dotkla.
A ty jeho zvyky hrůza . 🙄 Oni jsou celkem pozorní muži, ale tak trošku 🤏 manipulativní. A ať si žije s kým chce když na to má nervy a náturu.
Taky jsem se nechala na chvilku okouzlit. Kromě toho oni mají pocit že mohou mít více žen ne jen manželku.
A když nikoho moje rozumy nezajímají tak proč na ně reaguješ ?

Panna Sedmiboká
30. 03. 2026 15:09

Hele, rozumbrado, kdy jsi byl naposledy v Sýrii? Nikdy, že. Tak si vetkni svoje domněnky za klobouk a nech na pokoji holku, co má děti s Čechem syrského původu. Víš o té rodině kulové a tvoje dojmy nikoho nezajímají.

BarSmith
29. 03. 2026 21:27

Má dvojčata a bydlí u jeho rodičů? No to je fakt moc úžasný. V jejich zemi by měli v přízemí domu kozy nebo ovce. Ta se snad zbláznila, ona má dvě děti a bydlí v pokojíčku v domě jeho rodičů. Takhle žila sestřenice v Itálii. Nakonec jim tam dělala služku a o dítě přišla. Frajer si dítě vysoudil výhradně do své péče a dneska ho nevídá. Po párletech ji vypakoval. Tyhle národy jsou zvyklí bydlet všichni v jednom domě ale musí se poslouchat stařešina. Všichni se musí podřídit.
Prostě jedna velká rodina . 😅přeji hodně štěstí.

BarSmith
29. 03. 2026 21:20

Bydlet s rodiči je to největší minus pro mladé. To bych nesnesla ani náhodou. To si teda vybrala partnera.
Doufám že bude s dětmi doma , protože dítě potřebuje mámu aspoň do 3 let věku. Všichni to strkají do školky kvůli práci ale ten čas strávený s dítětem v tom nejútlejším věku vám nic nenahradí. Vždyť ty učitelky ve školce pomalu tráví víc času s vašimi dětmi, než ty rodiče.
Je to smutný. A ty děti prožívají traumata protože nikdo dítěti nenahradí matčinu lásku a péči. Učitelka je jen člověk který ho provází.
Jenže ty matky jsou dneska totálně vypatlaný. Peníze a vše mít dokonalý , nahrazuji city a pohodu a vztahy.
Tak už se vzpamatujte, hlady neumřete matky, nemusíte mít všichni 100tisic měsíčně aby jste mohli fungovat
ale vaše děti budou citový mrzáci po celý život. Jen protože tráví víc času ve školkách a školách a táborech kam je vypakujete ve chvíli kdy mají prázdniny a místo aby jste byli s nimi tak je zas pošlete někam do p*dele.
A pak předstíráte mezi dveřmi velká láska miluju te pusinky pusinky.
Ale už jdi musím jit do práce a přijdu v 6 večer. Moc krásná a hluboká láska ve vás všech dřímá až je to opravdu k pláči.

BarSmith
29. 03. 2026 21:10

To je teda dost jednoduchá výchova že lidé jsou jen zlí nebo hodný! No tak se sama přesvědčí o tom co je mezi tím. 😂

Lenka Vitkova
29. 03. 2026 20:33

Chce ísť po šestonedelí pracovať. Ako to bude s kojenim, hojenim sa. On asi pracovať nechce

Lenka Vitkova

Chce ísť po šestonedelí pracovať. Ako to bude s kojenim, hojenim sa. On asi pracovať nechce

Lenka Vitkova

Lenka Vitkova

hufnagll
29. 03. 2026 17:31

Jsem náramně zvědav jak dlouho s ním vydržíš vím o jednom takovém vztahu on odmítal pracovat a chtěl aby ho žena živila a posluhovala mu přivedl celou rozvětvenou rodinu no hrůza. nejhorší jsou na tom ty děti. Ale ta paní bude asi výjimkou ?

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.