Dvojice, která Česku dala Kolju i Obecnou školu, se málem rozešla ve zlém. Zdeněk Svěrák se se synem Janem pohádal kvůli Vratným lahvím tak, že padla ostrá slova a visela ve vzduchu definitivní stopka. Do hry musela vstoupit i manželka.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jeho syn měl pravdu a já Svěrákovy filmy neguju.Nebaví mě.Výjimka byla Na samotě u lesa, kdy scénář psal Smoljak a s ním Svěrák , ale režíroval ho M E N Z L .
A za nepřekonatelné režie považuju já Chytilovou a sem tam Menzla .Hluboko pod nimi je sladkobolný polochlap Svěrák , který se tak pohádal se Smoljakem, že to byla hanba. No hlavně, že si potykal s Petrem Pavlem a hlavně jakoby divodlo Cimrmana bylo jehoN)
Napíšu svůj vlastní scénář mam v hlavě několik proběhů ze života/
Ale bohužel nejsou tak nudný jako ty vaše pánové . Můj scénář poslu max Leonardovi to je pro me herec který dokáže zahrát to co od herce a člověka čekám. Identifikovat se s postavou, reálnost.
Hmm mě by třeba zajímal příběh jaky zažila moje babička . Jako mlada holka co se dostala na nucené práce výrobu nacistických zbraní a seznámila se tam s dědou, který ale byl ženatý . Babička byla prý i z zneužívaná vojáky kteří si užívali s nasazenými ženami a aby přežili museli se podvolovat. Jedli prý slupky od brambor a vařili si z různých zbytků které nosily ženy které sloužily v kuchyni. Můj děda byl tankista, na konci ji nějak pomohl . Vidíte to je zajímavý příběh . A plno věcí co se dělo při výrobě zbraní.
Lidi umírali i v továrnách , byla to těžká práce.
Takový scénář nenapíšete a le hovadiny vrátný lahve to jo.
A furt Dominika i v těch dokumentech .
To je dle vás děsně zajímavý . 🤨
Ta obecná škola je ještě dobrý film.
I Kolja i když přiznám ze mě to trochu nudí, chybí těm filmům napětí.