Okamžiky hrůzy pro Gottovou! Po penězích řeší mega katastrofu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 18. dubna 2026

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Okamžiky hrůzy pro Gottovou! Po penězích řeší mega katastrofu

Sotva utichly její nářky nad prázdnou peněženkou, už má Dominika Gottová (52) další důvod k zoufalství. Tentokrát nejde o zdraví ani o krachující manželství, ale o čistý fyzický očistec. V domě, kde žije s finským rockerem Timem Tolkkim, totiž kleknul výtah. Pro nejstarší dceru Slavíka je to neřešitelný problém!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

David
30. 03. 2026 09:38

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

sir ka
29. 03. 2026 15:47

Ten článek mi přijde jako dehonestující, jako zatuchlý výsměch Dominiky a jejího manžela.. Ctění pisálci, kteří se zde v bulváru tak rádi posmíváte té manželské dvojici – kdyby si vaše matky nebo prarodiče postěžovali, že mají několik týdnů šlapat na 5 patro s těžkými taškami, tam byste se také podobně - takhle posmívali ? Tam byste byli spíš zticha a nepoužili byste jejich stížnost na veřejný výsměch v bulváru ! Běžně si kdekdo stěžuje na ledacos. Je to lidské. Ale vy jste zde z toho udělali životní neřešitelný problém těch manželů. Jako by Dominika s Timem nedokázali teď dál fungovat - protože nezvládnou ty schody.. Přitom to zvládnou a vy to dobře víte.. Ona si ale dovolila vypustit ze sebe krátkou stížnost ohledně zkaženého výtahu ! Jaká to drzost od ní ! Má být zticha a těšit se, že vůbec ještě žije, co ? Zdá se mi, že vy tady v bulváru využijete všechno, každou info-prkotinu na zdehonestování těch dvou. Dejte jim už pokoj..

hejhej
29. 03. 2026 17:39

sir ka: Nejsou sami, jen Ti kteří měli také výpadek " výtahu" to necpou do medii na rozdíl od té lenivky.Mnohé domy nemají do 4 podlaží výtah vůbec a také necpou do bulváru " námahu" .

sir ka
29. 03. 2026 21:08

hejhej : Do bulváru kec o výtahu nacpali pisálci. Od ní měli tu info na základě toho, že s ní zrealizovali záměrný pracovní rozhovor. Kdyby takový rozhovor vedli s dalšími obyvateli toho domu – ti by také jistě zmínili současný stav výtahu a postěžovali si. Jenže na info od neznámých osob nebyl zájem ze strany písálků, kteří chtěli nacpat nové zprávy do bulváru jen o těch manželech. Kritizuješ zde neprávem Dominiku.

andorea
30. 03. 2026 09:48

Jsem starší než Dominika a těžké nákupy tahám do čtvrtého patra. Ne jen chvilku než opraví výtah, ale pořád. Takže její stěžování je mi opravdu k smíchu.

Michal Labuda
29. 03. 2026 08:41

Na to , že se jenom válí a pobírá dávky se má dobře

sir ka
29. 03. 2026 15:45

Není to spíš tak, že se válíš ty ? S kde-kým, co ?

hejhej
28. 03. 2026 11:59

Věčná přižívnice se opět zviditelňuje hloupou informaci.

sir ka
29. 03. 2026 21:11

Nic špatného ti Dominika neudělala.. Její sociální status ve Finsku mají na starost finské úřady, ne ty. Ty ji neživíš, nedáš jí ani korunu, proč taková zaujatost ? Jen ji zde urážíš, přitom víš velké kulové o komplexních příčinách slabého zdr. stavu Dominiky i stavu jejího manžela.

Marta Kubíková
28. 03. 2026 10:00

Proč ty její kecy člověka nepřekvapí. Asi proto, že se o ní ví, že je líná, jak volské nohy v červenci.

Kesitnarf Satim
28. 03. 2026 09:31

Chudinka.
Lidi pomozte jí !

Uživatel_5541084
28. 03. 2026 20:11

Frantisku, chudinka to neni a pomoct si musi sama. Jenom tak se nauci svoji lekci.
Jeji otec ji zametal cesticku a tak skoncila tam kde je.

Po tom jejim je taky prd .. toz se vzajemne podbopurji na ceste dolu a jeste si libuji jake pokroky delaji .. .. Oba by potrebovali velky bic a maly dvur .. by se jim hublo ...

Ono to snad ani neni smutne, spis k nevire, jak si nekdo dobrovole znici zdravi praskama, alkoholem a kdovi cim jeste ...

sir ka
29. 03. 2026 15:42

Vypadá, že si ten diskutující Kesitnarf dělá z Dominiky legraci a nemyslí vážně, co napsal..
Cynik, posmívá se – nedošlo ?
„Oči cynikov sú jemné..“ Tak zpíval kdysi Miro Ž.
No, nezdá se mi.

Patri Malý
30. 03. 2026 11:44

Kam mám poslat víčka???

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.