Sotva utichly její nářky nad prázdnou peněženkou, už má Dominika Gottová (52) další důvod k zoufalství. Tentokrát nejde o zdraví ani o krachující manželství, ale o čistý fyzický očistec. V domě, kde žije s finským rockerem Timem Tolkkim, totiž kleknul výtah. Pro nejstarší dceru Slavíka je to neřešitelný problém!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ten článek mi přijde jako dehonestující, jako zatuchlý výsměch Dominiky a jejího manžela.. Ctění pisálci, kteří se zde v bulváru tak rádi posmíváte té manželské dvojici – kdyby si vaše matky nebo prarodiče postěžovali, že mají několik týdnů šlapat na 5 patro s těžkými taškami, tam byste se také podobně - takhle posmívali ? Tam byste byli spíš zticha a nepoužili byste jejich stížnost na veřejný výsměch v bulváru ! Běžně si kdekdo stěžuje na ledacos. Je to lidské. Ale vy jste zde z toho udělali životní neřešitelný problém těch manželů. Jako by Dominika s Timem nedokázali teď dál fungovat - protože nezvládnou ty schody.. Přitom to zvládnou a vy to dobře víte.. Ona si ale dovolila vypustit ze sebe krátkou stížnost ohledně zkaženého výtahu ! Jaká to drzost od ní ! Má být zticha a těšit se, že vůbec ještě žije, co ? Zdá se mi, že vy tady v bulváru využijete všechno, každou info-prkotinu na zdehonestování těch dvou. Dejte jim už pokoj..
sir ka: Nejsou sami, jen Ti kteří měli také výpadek " výtahu" to necpou do medii na rozdíl od té lenivky.Mnohé domy nemají do 4 podlaží výtah vůbec a také necpou do bulváru " námahu" .
hejhej : Do bulváru kec o výtahu nacpali pisálci. Od ní měli tu info na základě toho, že s ní zrealizovali záměrný pracovní rozhovor. Kdyby takový rozhovor vedli s dalšími obyvateli toho domu – ti by také jistě zmínili současný stav výtahu a postěžovali si. Jenže na info od neznámých osob nebyl zájem ze strany písálků, kteří chtěli nacpat nové zprávy do bulváru jen o těch manželech. Kritizuješ zde neprávem Dominiku.
Jsem starší než Dominika a těžké nákupy tahám do čtvrtého patra. Ne jen chvilku než opraví výtah, ale pořád. Takže její stěžování je mi opravdu k smíchu.
Nic špatného ti Dominika neudělala.. Její sociální status ve Finsku mají na starost finské úřady, ne ty. Ty ji neživíš, nedáš jí ani korunu, proč taková zaujatost ? Jen ji zde urážíš, přitom víš velké kulové o komplexních příčinách slabého zdr. stavu Dominiky i stavu jejího manžela.
Frantisku, chudinka to neni a pomoct si musi sama. Jenom tak se nauci svoji lekci.
Jeji otec ji zametal cesticku a tak skoncila tam kde je.
Po tom jejim je taky prd .. toz se vzajemne podbopurji na ceste dolu a jeste si libuji jake pokroky delaji .. .. Oba by potrebovali velky bic a maly dvur .. by se jim hublo ...
Ono to snad ani neni smutne, spis k nevire, jak si nekdo dobrovole znici zdravi praskama, alkoholem a kdovi cim jeste ...
Vypadá, že si ten diskutující Kesitnarf dělá z Dominiky legraci a nemyslí vážně, co napsal..
Cynik, posmívá se – nedošlo ?
„Oči cynikov sú jemné..“ Tak zpíval kdysi Miro Ž.
No, nezdá se mi.