Podpora politiků může být pro známé osobnosti riskantní krok. Své o tom ví i herec Martin Dejdar (61), který na sociálních sítích poslal prezidentovi Petru Pavlovi (64) a jeho manželce Evě (61) srdečný vzkaz k třetímu výročí jejich působení na Pražském hradě. Místo pozitivních reakcí ale jeho příspěvek rozpoutal bouřlivou debatu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tak v diskuzi už bylo řečeno dost. Já jen, že Dejdar už toho má naloženo dost, jeho krasavice je asi pěkná semetrika a Dejdar musí poslouchat. Tak to alespoň naznačil jeho syn. Tak já už si nepřisoluji.
U rádoby některých nabubřelých umělců se nedivím, že se chtějí ještě více zviditelnit za každou cenu. Ševče drž se svého kopyta a nenechávejte se zláka na akce Mil. chvilek a jím podobných akcím včetně slušně řečeno poklonkování komunistovi na hradě.
Martine Dejdare, na rozdíl od Vás mi vadí nízká odborná úroveň prezidentského páru a finance paní Evě na reprezentaci, která však nejsou nikde vidět. Bohužel nemá vkus, který se dívky učí v rodině a navís x-let chodila v uniformě.
Pan prezident prohlásil, že hlouposti nebude řešit, ale on ani ty hlouposti neřeší, neboť by ho jeden významný podnikatel zařadil do kategforie NEMAKAČENKO. Nevím, co pozitivního udělal pro své voliče.
Navíc, když měl něco řešit tu měl dovolenou, tu byl na motorkách a ZOH. Nejdříve zábava, potom povinnosti.