Na sebe je doslova pes! Lucie Bílá (59) otevřeně mluví o tom, že její úspěch nestojí jen na talentu, ale především na nekompromisní disciplíně. A kdo s ní pracuje, musí počítat s tím, že laťka je nastavena vysoko.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Moje šéfová se mi chlubila že má andělíčka od Lucie Bílé a ja jsem ji ukazovala toho od té maminky spolužáka a byl hezčí a ona nějak pěnila, div ji nešla pěna od úst.
A pořád upozorňovala na to že ona ho má ale od Lucky B. Hnusila se mi.
Moje bývalá nadřízená byla věřící ale moc se nechovala jako věříc, spíš nadřazeně. Hodně Katolíků se chová nadřazeně, jako by si tu svoji lásku k Bohu vykládali úplně jinak než jak by měli. Katolíkům nevěřím, ty co znám, jsou panovačný lidi, falešný a pokrytecký. Faleš z nich kape a říkají tomu víra. Z žádného nich jsem necítila pokoru a lásku, spíš naopak. Jako by vám každým gestem říkali, nejsi mi hoden. Ale to přece Ježíš ani Bůh neříká, naopak. Ježíš se snaží přijmout každého člověka. No ale to českým Katolíkům nějak uniká, ta pods***, oni si myslí že když lidé nevěří nebo se nechovají podle božího slova, že jsou to jen boží ***. To možná jsou ale v určité rovině jsme si všichni podobní a rovni. Protože každému člověku něco chybí do dokonalosti. Člověk musím hledat klid i když s tím člověkem nesouhlasím a nemáme k němu vztah. Když jsem k někomu kritický, tak jsem vlastně kritický sám k sobě.
Tím že je znám osobnost, ji to šlo lépe na odbit, ja jsem měla andělíčka od maminky spolužáka mé dcery to byla tenkrát na prvním stupni a pak najednou jsem slyšela ze je vyrábí i Hana Černá neboli Lucie alias Bílá , nevím proč ji dali pseudonym Bílá když je spíš černá . Tedy její vlasy a oči