Režisér Tomáš Magnusek nemohl dýchat ani chodit: Všechno ruší | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 15. února 2026

Svátek slaví Jiřina, zítra Ljuba

Režisér Tomáš Magnusek nemohl dýchat ani chodit: Všechno ruší

Režisér Tomáš Magnusek (41) skončil v nemocnici na kyslíku a ruší svůj pracovní program. „Nemohl jsem dýchat, stát, chodit,“ přiznal deníku Aha!.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
09. 02. 2026 00:19

Přesně tam vedou ty vaše pokrytecky postoje … Přineste mu do nemocnice něco dobrého aby jste mu prokázali náklonnost .

BarSmith
09. 02. 2026 00:17

A tady ten pan Magnuska na mě působí, že je stejně nechutný jako v tom filmu Parchanti. Takže se nedivím že nemůže dýchat ani chodit.

BarSmith
09. 02. 2026 00:16

Můžete si media psát a tvrdit že ta kolekce má úspěch , to se jen lide boji říct upřímný názor, tak je to skvělý. Jo je pravda že část kolekce je povedená ale co se týče toho vzoru na pletené kolekci, tak to opravdu není hezký, je to takový skok do minulosti. Ale klidně všichni pište že je to úžasný. Co na tom záleží. Klidně si zvykejte na to svoje pokrytectví a lhaní. Takový už je svět. Negativních věci už je tak dost. Kdyby mělo být něco hezčího tak vám to stejně už nepomůže.

BarSmith
07. 02. 2026 13:09

A kde jsou články o olympiádě ? Ty naše uniformy jsou zas otřesný, komunistický co ten návrhář měl nějaký flash back z minulosti z drogové abstinenci? Hrůza jak svetr co nosily moje sestry a ja je musela podědit ještě dlouho po revoluci . Ty svetry jsou vážně otřesný

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.