Herečka Jana Paulová (70) vypadá i více než rok po StarDance ve velmi dobré kondici a díky shozeným dvanácti kilogramům si mohla alespoň na chvíli znovu vyzkoušet roli modelky. Zapózovala fotografům při focení pro návrhářku Martinu Pipkovou Loudovou. Právě její vysoké pracovní tempo a další pracovní aktivity ale znovu otevřely otázku, zda by v budoucnu nemohlo dojít ke změnám v pořadu Prostřeno!, kde aktuálně působí po boku Václava Vydry.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
nekoukám na takové kraviny....ale Vydra pořád tlačí na pilu, Jana na tom není dobře a on ji všude cpe. To je chtivý peněz? Nechápu. Zdraví máme jen jedno. Leze mi tím na nervy a to jsem ho měla ráda.
Já na to nekoukám,ale znám Vydru a vím, jaký arogantní ..... on je .
Tlačí určitě všema pákama svou ženu do pořadu, ale bylo to odříkávání textu, jako má Neckář.Já chápu Neckáře že nechce hnít a když si lidi koupí lístky, tak OK.Ale tady by byla Boušková vnucena lidem bez možnosti výběru.Naopak si myslím, že by mohli Paulové najít jiného partáka.
To je mi líto a nedělá se to! On žebrá v EU o peníze, nestyda, tady žene nemocnou Janu do práce a Jana Paulová mu byla dobré? Nestyda chlap, tohle se nedělá, vědět by to ale měla réžie pořadu!!! Paulová byla skvělá a Jana se zhroutí, není vyléčená a má už svůj věk!
on dostával i velké dotace .Jeden z předchozích ministrů zemědělství tam má koně.Fňukali, když je majitel vystěhoval z bytu u Národního divadla a dělal ze sebe chudinku.
Vydra je vůl, trápí bez podkov ty koně, protože oni tam nežijí volně, jsou ustájení a vozí na svých hřbetech ldi. Kopyta měli , když s tím začínal do krve ostrouhaná a našlapovali jak na žiletkáck, nedal jim ani na přechod z podkovy na bosé kopyto adaptační kopytní boty. Přechod vyžaduje čas na adaptaci, kdy kopyto zesílí, ale on to prudil, projíždí se na těch koních metrákoví jedinci.