Autobus ženě amputoval nohy! Sto lidí jen čumělo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 12. února 2026

Svátek slaví Slavěna, zítra Věnceslav

Autobus ženě amputoval nohy! Sto lidí jen čumělo...

Po střetu s autobusem přišla chodkyně (asi 50) o obě nohy. Nešťastná událost se odehrála ve čtvrtek u pražského Smíchovského nádraží. Jako jeden z prvních ženě poskytl pomoc Tadeáš Mahel. Pro Aha! vylíčil, co se na místě dělo.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

j.p.toman
18. 01. 2026 08:40

100 lidí čumělo a dalších 5 se jen dívalo.

BarSmith
18. 01. 2026 03:15

Bylo by dost užitečné kdyby se vysílal pořad jak se lidé mají bezpečně chovat na ulici kde je provoz. Cyklisti, chodci, auta.
🚗 Hlavně ty cyklisty a chodci. To je zoufalost.

BarSmith
18. 01. 2026 03:13

Kolista jel podchodu, když dojel ke mě lekla jsem se, málem sem upadla, říkám mu že s kolem nemá co jezdit po chodníku a měl by aspoň dva metry ode mě cinkat abych si ho mohla včas všimnout že za mnou jede. A on že si může jet kde chce a že je tam trasa pro kolo, která ovšem začínala až na druhé straně od silnice přes chodník. Tak jsem mu to říkala a on se dohadoval.
Jeli dva borci, tak říkám opravdu? Kolik je vám pánové??? 35let? Neznáte silniční pravidla? Kolo je dopravní prostředek a na chodníku nemáte co dělat pokud tu neni pruh pro kolo a ten vám začíná až támhle na druhé straně, tam máte trasu pro cyklisty. Můžeme zavolat policii aby vám to vysvětlila. Odkdy se má chodec povinnost vyhýbat se cyklistům na kole. Vy máte kolo vést, když tam nemáte pruh pro kolo.
Tak chvilku koukali pak ještě něco remcali. Svaly máš ale mozek asi moc ne.

BarSmith
18. 01. 2026 02:59

Otrlí a bezohledný, proto říkám hned co si myslím když mě někdo venku naštve. Tak jim to řeknu, koukej na cestu a ne do mobilu a nestrkej .
A podobné situace třeba u výstupu z autobusu nebo metra, prostě už na ty lidi hulákám že nejdřív se vystupuje pak nastupuje, máte stát na straně, ! Chodí se po pravé straně. Ty na kolech taky , málem vás srazí, tak řeknu co děláš s tím kolem na chodníku, neumíš jezdit po silnici? Tak na to nelez když se bojíš v dopravě jet tak jak máš. Hlavně že máš drahé kolo ale zvonek a blatníky nemáš a jedeš po chodníku. To víte že kolikrát čumí, mají chuť vás zabít.
Když nastupují říkám chovejte se slušně! Něco se vám nelíbí ?? Tak zavoláme policajty ??? prostě lidi jsou neurvalý tak jim to musíte taky neurvale říct.

bella.
17. 01. 2026 17:40

Dnes jsou lidi otrlí

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.