Moderátor Marek Eben: První slova o letošní StarDance | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 12. ledna 2026

Svátek slaví Pravoslav, zítra Edita

Moderátor Marek Eben: První slova o letošní StarDance

To, že letos uvidíme další ročník televizní StarDance, potvrdil před Vánocemi její moderátor Marek Eben (68)
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

dejavu26
11. 01. 2026 15:47

Stardance v halách byl skvělý nápad. Všimla jsem si, jak nadšené a 100% pozitivní byly komentáře diváků, co tam byli. Myslím, že to byl pro diváky mnohem silnější zážitek, než to sledovat v televizi. Snad to nějaké naučí chodit naživo do divadel.
Na Marka se letos moc těším, je to skvělý moderátor i člověk. Nedovedu si představit nikoho jiného na jeho místě.

bella.
11. 01. 2026 17:32

Dát za lístek a koukat na podvod s Vonráčkovou, to určitě ne! A já nejsem ani zvědavá na herce, nebo zpěváky ,protože polovinu z nich neznám.a vůbec nevím, proč by mě mělo zajímat, jak tancují.

bella.
10. 01. 2026 22:22

Ani jeden díl jsem neviděla, ale Eben a Kostková ?Možná by se mělo pozměnit! Nahlídla jsem jen jednou kvůli aféře s Vondráčkovou,kde si pak organizátoři totoálně změnili prravidla, takže vypadla/nevypadla!

A tím se mi soutěž zhnusila, protože už to soutěž nebyla.A Vondráčková jako vyžilá mamina s tím tanečníkem pak obrážěla kulturáky s bály a předváděla tanec.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.