PŘEDPOVĚĎ POČASÍ: Pohádkové překvapení na horách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 12. ledna 2026

Svátek slaví Pravoslav, zítra Edita

PŘEDPOVĚĎ POČASÍ: Pohádkové překvapení na horách

Konec starého a vstup do nového roku bude v Česku krásně bílý. Na horách nasněží i 15 centimetrů nového sněhu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Adam Ondra
09. 01. 2026 12:22

Za mě sláva a konečně taky nějaký přírodní sníh. Zrovna včera jsem si vybalil poslední novou výbavu do hor od https://armik.cz/, takže o víkendu vyrážím v plné polní. Už se těším na ten odpočinek, doufám, že tam nebude úplně narváno. Jinak budu volit boční stopu ;). Takzvaně oblíbený režim inkognito.

Jan Kocián
02. 01. 2026 02:52

ČHMÚ původně předpovídal noční minima po Novém roce až k -7, pak dokonce na sociálních sítích psal, že počítá s možností výrazného oteplení začátkem ledna...

--------------------

Já už 22. prosince napsal, že v první dekádě ledna se ještě víc ochladí a konečně pořádně nasněží!

Jan Kocián
01. 01. 2026 11:35

31. prosince ČHMÚ oficiálně naměřil přes 110 km/h nejen na Sněžce, ale i na Milešovce.

I dnes je na Sněžce vítr o síle orkánu. Velmi silný vítr zasáhne sever České republiky 2. ledna!

Jan Kocián
31. 12. 2025 06:05

Dnešní Silvestr je bez výstrahy na vítr (ta začne platit až 1. ledna)... přitom detailní numerický model určený speciálně pro Německo (ICON-DE) mi ukazuje 137 km/h na české straně Šumavy u hory Smrčina.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.