Ex Vondráčkové měl spáchat sebevraždu: Informace obletěla Facebook | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. prosince 2025

Svátek slaví Bohumila, zítra Judita

Ex Vondráčkové měl spáchat sebevraždu: Informace obletěla Facebook

Na sociálních sítích začala kolovat zpráva o tom, že MMA bijec Zdeněk Polívka (27) měl spáchat sebevraždu. Údajně kvůli rozchodu s Lucií Vondráčkovou (45). Šlo však o klamavou informaci.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
28. 12. 2025 01:09

Lucie pardon za ty překlepy to samo a hrubky 😂🙏🏻

BarSmith
28. 12. 2025 01:07

Lucie určitě nebude hloupá žena ona umí jazyky a kdo umí jazyky nemůže být hloupý. Prožila sice slouhy čas v Kanadě, to samozřejmě člověku pomáhá když mluví daným jazykem té země. Mela by si pořídit psa a chodit s ním na ty její procházky a v Praze je x míst kde je plno pejskařů a ty lidi jsou normální a s někým si se seznámila.
Jakože mam zkušenost když jdu se psem a potkáme jiného psa a majitel jw vždycky uplně na pohodu , člověk si normálně popovídá. Ne jako tady 😁. Prostě slušný lidé jsou jen je člověk nepotká v bulváru. Můj názor. Nic víc. Znám jednoho chlapíka s malým osem a ten když se rozpovídá ten mluví o všem možném informace ten zná kde co. To mate zajímavou přednášku o čemkoliv a človek poslouchá, něco se dozví. A pejsci ai mezi tím hrají. Aspoň ty zvířata ještě ty lidi spojující když nic jiného.

bella.
27. 12. 2025 18:24

Říkala jsem, že na intelektuálku si hrající Lucinka , vizáží stařenka si vybrala echt inteligenta.Podle mluvy .. no nevím, ona sama šišlá samou přejemnělostí , že je možná víc, než on trapná. On nemá čas na starou Vondráč­kovou­.Ukon­čil to a dal na vědomí všem, protože ona je schopná vykládat, že kopačky mu dala ona.
On musí sportovat a studuje na bachaře.Ano, na to je škola.A asi dost v dnešn době nutná, jen si myslím, že bachaři musí mít i mozek, tady se mi to nějak nezdá!

BarSmith
26. 12. 2025 16:57

Počkat a čím to potvrzuje? Tomu nerozumím já. On přece to neudělal ani nenapsal

Martin Havlicek
26. 12. 2025 12:22

Tak nejak pan Polivka potvrzuje, ze pani Vondrackova ma slabost pro pany jednodussiho mysleni (vyjimka asi byl Plekanec). Je to zajimave, nebot ona sama hloupa neni.

pravlast
26. 12. 2025 23:37

Tady přece nejde o hloupost ani jednoho z nich,tady je poněkud urážlivá nebo ponižující a falešná zpráva.LV není hloupá,ale trochu infantilní a zaměřená na někdy až významně mladší partnery.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.