Kuchařovou už nevydýchal ani Kotek: A co si myslí o Daniele Brzobohaté | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 17. ledna 2026

Svátek slaví Drahoslav, zítra Vladislav

Kuchařovou už nevydýchal ani Kotek: A co si myslí o Daniele Brzobohaté

Sedmatřicetiletý Vojta Kotek boduje u diváků nejen jako farmář-nešika, ale donedávna také jako tajemný hradní pán v reality show Zrádci.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
18. 12. 2025 20:20

Sukenikova vy mate taky morální stav, někde ve své zádi . Vsadím své tenisky, že bez soudu by jste byla pod mostem … Tak hubu drž babom

BarSmith
18. 12. 2025 20:18

Ivana Sukwnikiva nic jsem nedokázala a proto se taky nesoudím o miliony se svými bývalými, nesoudila bych se s nikým s km jsem sdílela lože a stav manželský. Tak držte hubu o těch urážkách .. !! Zatím tu urážíte jen vy !!! Osobo ubohá jste u Boha dejte si par odčenášů jako ten ***ský frajer

Ivana Sukenikova
18. 12. 2025 09:33

BarSnith.Dotaz vážený!Co jste dokázal vy krom toho, že tady urážíte a ještě jste u toho nechutný chlípník😡👎Je mi z vás na 🤮🤮

BarSmith
18. 12. 2025 04:42

***na jim jen nastavila zrcadlo a to se panáčkům nelíbilo. Aspoň že nemusela provozovat s kamarádkou Tifany orální sex , nebo ano?! Proboha!!

BarSmith
18. 12. 2025 04:40

Ovšem egomaniak číslo dvě Kotek nevydýchá kde koho, a skrývat svoji nadutou povahu za nějaký jakože statek může jen člověk jeho typu. Sám je nevydychatelný stejně jako namyšlený Ondřej . Jen se střetli se viděli v zrcadle v ženské podobě .

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.