Filip S. (25) se přiznal k únosu školáka: Chtěl ho zavraždit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. prosince 2025

Dnes je Štědrý den / Adam a Eva, zítra je 1. svátek vánoční

Filip S. (25) se přiznal k únosu školáka: Chtěl ho zavraždit!

Nad případem únosu školáka Marka (12) zůstává s každou další informací rozum stát víc a víc. Chlapci, kterého únosce Filip S. (25) věznil v chatě v obci Žlutava, šlo podle policie o život! Pachatele už obvinili.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
20. 12. 2025 04:35

A nemyslím si že by matka toho malého kluka s ním měla něco společného. I kdyby byl z podobných důvodů někde na stejném místě jako ona, ale potkat se nemuseli, naopak si je mohl nenápadně vyhlídnout aniž by ona o něm věděla.

BarSmith
20. 12. 2025 04:32

No to je zvláštní, vždyť měli psy a ty by ho v chatě ucítili. Podle mě tam ani nebyli.
No ještě že ty lidé co ho slyšeli, to nahlásili. Je plno lidí, kteří by to ze strachu ignorovali.
Pachatel je divný člověk od pohledu. Kolik mu je let? Vizáž zvláštní. Vlasy má prořídlé jak padesátník a na bradě fousy . Bude to takový trochu pedofil, co se snažil vypadat straší a straší se i chovat.
Nelíbí se mi. 👎Je divný.

pragver
19. 12. 2025 08:22

Překvapuje mě foto únosce, nevypadá, jako podivín, co bydlí jako bezdomovec v chatrči...
Proč byl ráno v 7 hod v Halenkovicích, když tam nebydlel ?

Dianthos
17. 12. 2025 17:32

Pátrací akce se zastavila 100 metrů od chaty, dál nikdo kvůli plotu nešel??? To jako vážně?
Přece především musely být prohledány chaty (plot neplot), protože každý se v takovém počasí chce ukrýt někde v suchu a teple a tam, kde bývají potraviny.
Kdo tu pátrací akci řídil?????

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.