Soud mezi bývalými manželi Ondřejem Brzobohatým (42) a Taťánou Kuchařovou (37) se táhne už pár let. 10. prosince měl však padnout finální verdikt. Jak to dopadlo?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
No jo ale když u nás mají lidé překroucené myšlení.
Všechno je to jak v kocourkově a náprava trvá vždy až když na ty chyby někdo doplatí dlouhodobě. Kocourkov!!!
Na jejím místě bych chtěla po Ondřejovi důkazy a podklady o tom, čím konkrétně ho poškodila . Jak ho poškodila v profesně i na veřejnosti.
Kamarádi ho přece naopak podporovali. Možná ho poškodila u veřejnosti ale práci mu to určitě nevzalo a naopak bych ještě doložila jakou návštěvnost měla ta jeho trans show. Spíš mu udělala reklamu.
Měla by se bránit a říct soudci na rovinu, milovala jsem ho, chtěla jsem s nim rodinu a místo toho na mě vyrukoval jako buzik v paruce . To on ji poškodil a ponížil. Jak veřejně tak i emocionálně a ponížil ji jako ženu .
Je to rozmazlený maminek od pohledu. Je vychovaný v duchu že on je něco lepšího než ostatní i když se snaží na veřejnosti chovat slušně a uctivě.
Chudáček
Nechápu proč by mu mela platit za to ze ze sebe dělá Transvestitu. To by mel platit on ji za to ze ji obalamutil a místo založení rodiny ji doma předváděl nějaký trans divadlo. Ten soudce bude taky asi nějaký. To není dobrý příklad člověka a jeho morální hodnoty.