Ačkoli si Jan Kraus (72) roky udržuje image nevykolejitelného glosátora, tentokrát se ocitl v problémech. Na červené sofa proti němu totiž usedl neohrožený spolumajitel Oktagonu a moderátor show Survivor a během pár minut proměnil Krausovo hřiště ve své vlastní arénu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ale stejně je nervózní v každém svém projevu. Kdyby cítil klid a nadhled z hosta, tak ztratí sám sebe.
Podle mě stačí zůstat vážný a v klidu bez úsměvu a on ztratí jistotu.
Kraus je trapný a nevychovaný. Hostům dá otázku a sám si na ni odpoví a přitom se ještě hloupě směje. Divím se, že mu ještě do studia někdo chodí a vůbec , že tento trapný pořad ještě existuje.
Tohle je o Krausovi známo už léta, že pozvané lidi ponižuje a skáče jim neomaleně do řeči. Já se jen divím, že mu tam tedy ti hosté chodí , když vědí dopředu, co bude. Že by v tom byly peníze ?
To je důvod, proč jsem před léty jeho pořad přestal sledovat. Navíc není Kraus žádný hrdina. Když má z někoho respekt, tak mu pochlebuje, ale jak má jako diskusního partnera snadnou kořist, tak začene machrovat.
Je fajn, že Krause někdo trochu usadil. On se totiž ke svým hostům chová mnohdy nadřazeně, s jistým nádechem ponížení. Také jim skáče do řeči a někdy je nenechá ani domluvit načatou řeč a s tím je opravdu trapný a nevychovaný.