Čvančarová na módní přehlídce: Dekoltem uhranula kolegyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Čvančarová na módní přehlídce: Dekoltem uhranula kolegyni!

Módní přehlídku poslední kolekce Tatiany Kovaříkové (58), která slaví 30 let na scéně, si nenechaly ujít stovky pozvaných hostů. V luxusním hotelu v Pařížské ulici se to jen hemžilo ženami, které Táňa roky obléká. Nechyběly herečky Jitka Čvančarová (47), Zuzana Stivínová (52) nebo Jana Plodková (44).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bella.
23. 11. 2025 14:36

Tereza Černochová je hezká.Je taky lehce při těle, ale byla taková vžfdy a sekne jí to.Čvančarová se prostě oblíknout , ani učesat neumí.Já žasnu co jí návrháři dokážou navlíknout a ještě jí nakecat, jak je úžasná.
Slyšela jsem ji osobně na jedné tiskovce , jak podávala info cca 8 novinám .Ježiši ta má tak stupidní řeči, že pubertální holka je na tom líp.Co se týče politiky tak tihle konzervatoristé jsou často na základce čtyřkaři,tedy inelekt nic moc, ale mají talent.Kdyby se věnovali talentu a ne řečnění, bylo by v Česku líp.

Uživatel_5542538
22. 11. 2025 06:10

Vadí mi "Čvančarky" politické názory, když tomu 💩 rozumí stejně jako Narcis z Hradu. 🥳

bella.
23. 11. 2025 14:39

Uživatel_5542538
-----

narcis z Hradu zdržuje, aby nebyla vláda a 12.a 13. prosince jel Fiala na jednání , kdy podpora Ukrajiny, migrace , dotací bude projednávána.Ten odkejvá všechno a zadluží nás ještě víc a ten narcis dostane pochvalu, zbrojit se bude dál a hejčkat Ukrajinu u nás dál.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.