Jakmile to bylo možné, zamířil moderátor Leoš Mareš (49) do nemocnice navštívit svého dlouholetého kamaráda a kolegu Patrika Hezuckého (55). Přestože neodhalil podrobnosti o jeho zdravotním stavu, fanoušky přesto trochu uklidnil.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
No mohli by dát Hezuckému pokoj. Jistě toho má sám dost, že je nemocný. Někdy na ČT 1 jsou zajímavé postřehy co někteří naši občané dokázali ať už vyrobit, zlepšovat nebo se uplatnit i ve světě. O těch se nepíše.
Jediné v čem jsou nepřekonatelný ty naše hvězdy , brát si na ty jejich super akce příšerňácký hadry !! Z toho by mohla vzniknout i zábava pro zahraniční plátky. Jestli už nevznikla.
Zahraniční média a jejich okénko pro českou kulturu. 😂
A mohli by jste taky začít dělat nějakou nominaci ženou jsem v Tv před slavíkem neviděla . Aspoň měsíc do předu aby lidi měli možnost opravdu výběru a mohli zpěváka poslechnout a říct jo ten se mi líbí ani jsem netušil že funguje a zpívá . Toho podpořím . Nebo nějaký pořad jako to bylo dřív. Nebo tenhle marketing ovládají rodiče Farny ??? Ostatní nemají šanci? A když může Polka u nas okupovat hudební scénu proč ne slovenské kapely a zpěvačky??? Minimálně tři poslouchám a mají skvělý hlas i písničky . Tak laskavě se začnete chovat normálně ne jako nějakou neonacistická strana která propaguje jen ty které chce aby na tom vydělávali. Me se zdá ze seznam ovládají neonacisté a ovládají českou společnost a ekonomiku
Dáte jim prostor ukážete taky někoho jiného budete taky uvádět a propagovat v médiích jiný umělce ??? Protože Farna se moc poslouchat už nedá !!! Ani to není česká zpěvačka. A rozhodně není jediná kdo má skvělý hlas a kdo koncertuje jsou lepší zpěvačky. Markéta Konvičková , Maškova ty tu vaši Urvanou Evu strčí do kapsy . Holky mají opravdu čistý hlasy co Farna jdete s ni už do ***e a je mi upřímně jedno jestli je tlustá nebo hubená. Neni jediná slepice na hnoji. Hvězda jasna at jde dělat do Polska propagandu hvězda Jasna
Ten zlatý slavík to je taky taková fraška . Kolikátý rok lidi nadávají jak je to trapný . Ze jim neni trapně tem lidem to dávat furt Farné , ona dostane i nějaký peníze? Že ma reklamu propagaci ale ma vydělávat hlavně prodejem desek a ne si zajištovat reklamu a dělat humbuku skrze zahraniční propagandu jiné zpěvačky. To je to její umění ? To zpívání?? A co jiný kapely a zpěváci. To je tu jen Farna , Kabati Bílá a další trápící o kterých není slyšet nic zajímavého jen skrz bulvár. Že jim není stydno jako umělcům. Jak dlouho to bude ještě trvat ? Jak dlouho ještě budete dělat ze slavíka trapárnu že dáte prostor dalším zpěvákům a kapelám?
Mareš je denil, nemá mu slibovat peníze za to že zhubne . Tak má si nejdřív ujistit jak je na tom zdravotně a ne lakovat, v jeho věku. Bože jsou to kreatury vyčuraný co tu panuje .