Šíp chtěl ujet bez placení: Hotovost nemám, co mám dělat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Šíp chtěl ujet bez placení: Hotovost nemám, co mám dělat?

„Svítila mi kontrolka, že mám podhuštěné gumy. Zajel jsem do pneuservisu. „Co jsem dlužnej?" ptá se Karel Šíp, pro kterého tím okamžikem začalo hotové martýrium!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

robin driml
22. 11. 2025 07:13

dědek v pořadu neví, která bije a řídí auto?

Josef Franz Menoušek
21. 11. 2025 10:52

Lže, umí fabulovat a měl už dávno skončit neboť je trapný . . .

Yarda
21. 11. 2025 10:36

Už se mi stalo, že v hyperqelbu terminál nevzal mou kartu, ani nevím proč, bankomat v tom hyperqelbu s ní neměl problém. Tak jsem zaplatil hotově. Taky se mi stalo, že v cukrárně jsem chtěl zaplatit kartou, ale měl jsem ji v druhé šrajtofli co jsem ji neměl u sebe, chtěl jsem zaplatit hotově, ale prý to už nešlo. Tak jsem si pro tu kartu skočil, měl jsem ji nedaleko. Byl jsem svědkem, že týpek si natankoval benzín, chtěl platit kartou, ale terminál mu ji nevzal. Jak to dopadlo nevím, raději jsem odešel (chtěl jsem si jen něco koupit, tak to šlo), tušil jsem že týpek možná bude žebrat aby mu někdo půjčil. Pro jistotu když něco platím kartou, mám u sebe i hotovost, co kdyby náhodou. Když jedu jako samoplátce do lázní, mám s sebou hotovost, co kdyby byly ucpané dráty a musel bych u recepce čekat až to někdo opraví. Digitalizace je dobrý sluha ale zlý pán.

Kesitnarf Satim
21. 11. 2025 09:57

IQ ??? Což takhle si to dofouknout na benzince sám?

Uživatel_5828003
21. 11. 2025 14:32

Nevím přesně, kolik je K.Šípovi let. Vy jste určitě ve stejném věku, protože přesně víte, že si nafouknout gumy můžete samozřejmě sám. Blahopřeju.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.